Secrets St.Martin Resort & Spa ResmålSt. Martin

Det helt nyöppnade och modernt designade Secrets St. Martin Resort & Spa har hämtat sin inspiration från St Martins fantastiskt vackra omgivningar och sen kryddat den med influenser av både sina karibiska, europeiska och franska rötter. Hotellet ligger på den franska sidan av ön som är känd för sina utomhusmarknader där ni även hittar restauranger med franska och indiska smaker. Det gör att det här lyxiga och mysiga gömstället passar perfekt för att få närheten till att uppleva de spännande kulturella vibrationerna som St. Martin erbjuder. Ovanpå allt det får ni allt som ingår i det klassiska Unlimited-Luxury® konceptet med den romantiska atmosfären som man hittar på en Secret Resort. Eller vad sägs om att starta dagen med ett dopp i den stora, härliga infinitypoolen medan ni blickar ut över havet medans vågorna sakta rullar in?

Det finns flera restauranger och barer för alla smaker och här behöver man aldrig förboka plats i någon av dem.  Ett fitness center finns samt ett Spa som erbjuder underbara kropps- och skönhetsbehandlingar. Rummen är stilrena och ljust inredda, även de vanligaste sviterna är stora och alla har egen balkong eller terrass. Från några utav rummen har ni direkt poolaccess. Vill ni ha det där lilla extra bokar ni in er i ett rum med Preferred Club förmåner.

Prisexempel under november utan rabatt.

2 vuxna i 7 nätter med all inclusive, inklusive flyg. Från 78 100 kr 

Hotellfakta & kontakt

 • Antal rum

  258
 • Avstånd till flygplats

  Ca 35 minuter
 • Övrigt på hotellet

  Luftkonditionering: Ja
  TV: Ja
  Gym: Ja
  Restaurang: Ja
  Bar: Ja
  Pool: Ja
  Strandläge: Ja
  All-Inclusive: Ja
  Kassafack: Ja
  Konferensmöjligheter: Ja
  Hotellet erbjuder gratis WiFi genom appen Unlimited Connectivity

 • Lämpar sig väl för

  All Inclusive, Endast för vuxna.

Franciska Hollström VD

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning: 08 505 359 00, eller info@vastindienspecialisten.se

Fakta destination

 • Visum

  Som svensk medborgare behöver du inget visum för inresa till St. Martin
 • Klimat

  På St. Martin råder ett behagligt klimat med en medeltemperatur på 27 C året om
 • Valuta

  USD på den holländska sidan. Euro på den franska, men här fungerar det också ofta med USD

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Fler hotell

 • Esmeralda Resort

  Familjehotell

  Vid en av de vackraste stränderna, Orient Beach ligger det här villaområdet med rum och sviter inrymda i flera fristående bungalows. Ett mysigt hotell med fint läge!

 • Holland House Beach Hotel

  Passar bäst för vuxna

  Ett mysigt hotell med avslappnad karaktär där ni får första parkett till att se alla båtar som kommer in till ön. Perfekt läge om ni vill ha nära till allt!

 • La Playa Orient Bay

  Familjehotell

  Letar ni efter genuinitet, magiskt strandliv, underbar mat och tjusiga drinkar? Den här karibiska pärlan, fantastiskt placerad vid Orient Beach, ett stenkast från en lokal plaza med flertalet restauranger gör ingen besviken!

 • La Samanna, A Belmond Hotel, St. Martin

  Exklusivt utvalt Passar bäst för vuxna

  Belmond La Samanna är ett väldigt exklusivt och romantiskt hotell där alla rum har balkong eller patio och såklart havsutsikt. En äkta karibisk pärla!

 • Divi Little Bay Beach Resort

  Familjehotell Villor & Lägenheter

  Anläggningen är som en egen liten värld vid en bågformad strand på en halvö mellan två vikar, men ändå nära suveräna restauranger, casino, nattliv och shopping i Philipsburg.