La Samanna, A Belmond Hotel, St. Martin ResmålSt. Martin

La Samanna, A Belmond Hotel, St. Martin är ett exklusivt och romantiskt hotell där ni möts av en första slående vy över det turkosa havet direkt när ni kliver in i receptionen. De smakfullt inredda rummen och sviterna ligger på en höjd ovanför den vita stranden, omgivet av trädgård med vacker bougainvillea. Inredningen är designad för att återskapa färger och former från det glittrande havet utanför med varierande färger från den turkosblå paletten och har utsikt mot havet såklart. Kombinationen av vitt och blått genomsyrar hela hotellet med stänk av andra pastellfärger och ger det lyxiga intrycket som ni vill ha och får om ni väljer att vara gäster här.

Att invänta solnedgången på terrassen intill poolen är väldigt populärt, inte bara bland hotellgäster. De två restaurangerna Corail och det lite tjusigare alternativet Lóursin är välbesökta då de bjuder på riktigt bra, vällagad mat och god dryck samt en fantastiskt vacker utsikt över Longue Baie. Även mysiga Baie Lounge Bar är populär med sina färgglada cocktails och självklart finns en signature drink. Laplay restaurang nere vid stranden erbjuder vällagade smårätter för lunch och middag vid en infinitypool som blickar ut mot havet där man fokuserat på detaljer i härlig korallfärg. Tennisbanor, gym och spa finns och vill ni ta er över till någon av de andra närliggande öarna och inte vill ta lokala färjan kan hotellet hjälpa er med en privat båt. Vill ni segla fram med katamaran eller vill ni ha er egna speedboat? Inga problem!

Prisexempel under lågsäsong t.ex. maj 
2 vuxna i 7 nätter med frukost inklusive flyg från 76.450:-

Hotellfakta & kontakt

 • Antal rum

  83
 • Avstånd till flygplats

  Ca 10 minuter
 • Övrigt på hotellet

  Luftkonditionering: Ja
  TV: Ja
  Gym: Ja
  Restaurang: Ja
  Bar: Ja
  Pool: Ja
  Strandläge: Ja
  All-Inclusive: Nej
  Kassafack: Ja
  Konferensmöjligheter: Ja
  Hotellet erbjuder gratis WiFi

 • Lämpar sig väl för

  Exklusivt utvalt, Passar bäst för vuxna.

Malin Richert Senior Travel Consultant

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning: 08 505 359 00, eller info@vastindienspecialisten.se

Fakta destination

 • Visum

  Som svensk medborgare behöver du inget visum för inresa till St. Martin
 • Klimat

  På St. Martin råder ett behagligt klimat med en medeltemperatur på 27 C året om
 • Valuta

  USD på den holländska sidan. Euro på den franska, men här fungerar det också ofta med USD

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Fler hotell

 • Esmeralda Resort

  Familjehotell

  Vid en av de vackraste stränderna, Orient Beach ligger det här villaområdet med rum och sviter inrymda i flera fristående bungalows. Ett mysigt hotell med fint läge!

 • Holland House Beach Hotel

  Passar bäst för vuxna

  Ett mysigt hotell med avslappnad karaktär där ni får första parkett till att se alla båtar som kommer in till ön. Perfekt läge om ni vill ha nära till allt!

 • La Playa Orient Bay

  Familjehotell

  Letar ni efter genuinitet, magiskt strandliv, underbar mat och tjusiga drinkar? Den här karibiska pärlan, fantastiskt placerad vid Orient Beach, ett stenkast från en lokal plaza med flertalet restauranger gör ingen besviken!

 • Divi Little Bay Beach Resort

  Familjehotell Villor & Lägenheter

  Anläggningen är som en egen liten värld vid en bågformad strand på en halvö mellan två vikar, men ändå nära suveräna restauranger, casino, nattliv och shopping i Philipsburg.

 • Secrets St.Martin Resort & Spa

  All Inclusive Endast för vuxna

  Nyöppnat och modernt på den franska sidan. Ett lyxigt gömställe för vuxna, passar perfekt för att få närheten till att uppleva de kulturella vibrationerna som ön erbjuder!