Ladera Resort ResmålSt. Lucia

Med en fantastisk utsikt över St. Lucia’s landmärken, Les Pitons, ligger Ladera Resort vid en bergssluttning ca 300 meter över det glittrande havet. En gång i tiden var detta en del av Rabot Estate, ett kakao plantage, nu en del av Unescos världsarv på St. Lucia och en helt unik miljö. Hotellet har en ursprungsfilosofi som går ut på att bejaka det lokala och att vara så hållbara som det bara går. Rummens inredning är ett fint exempel. Lokala hantverkare, som även arbetar på hotellet, har byggt an hel del av möblerna och inrett alla rum med lokala naturmaterial från ön. Alla rum saknar en vägg, istället leder det direkt ut till er egna lilla pool, ni är ett med naturen även på ert egna rum! Konceptet "från gård till bord" som genomsyrar restaurangen är ett annat bra exempel och det mesta av det som serveras kommer från lokala leverantörer. Allt i en härlig harmoni med naturen!

Som alla romantiskt hotell för vuxna har även det här ett mysigt spa, just det här får du en oövervinnerlig utsikt när du njuter av din behandling. Eftersom det inte är ett hotell med strand runt knuten så erbjuds du fri skjuts till och från vackra Sugar Beach ett par gånger om dagen så ni inte missar sanden mellan tårna på ert Karibiska äventyr. Det här privata gömstället är helt klart ett av Karibiens mest romantiska hotell, utsikten är som sagt helt underbar och ger er oförglömliga minnen för livet! 

Prisexempel under lågsäsong t.ex. maj
2 vuxna i 7 nätter med frukost inklusive flyg via London med en övernattning från 99.750:-

Hotellfakta & kontakt

 • Antal rum

  37
 • Avstånd till flygplats

  Ca 45 minuter
 • Övrigt på hotellet

  Luftkonditionering: Nej
  TV: Nej
  Gym: Ja
  Restaurang: Ja
  Bar: Ja
  Pool: Ja
  Strandläge: Nej
  All-Inclusive: Nej
  Kassafack: Nej
  Konferensmöjligheter: Nej
  Hotellet erbjuder gratis WiFi

Malin Richert Senior Travel Consultant

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning: 08 505 359 00, eller info@vastindienspecialisten.se

Fakta destination

 • Visum

  Som svensk medborgare behöver du inget visum för inresa till St. Lucia
 • Klimat

  På St. Lucia råder ett behagligt klimat med en medeltemperatur på 27 C året om
 • Valuta

  Östkaribisk dollar (US$ fungerar utmärkt)

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Fler hotell

 • The Landings St Lucia

  Familjehotell

  Ligger vid strandkanten i den vik som av många anser vara öns vackraste. Direkt beachfront läge med känsla av lyx och tidlös design!

 • Ti Kaye Resort & Spa

  Endast för vuxna

  Vackert insprängt i den frodiga växtligheten uppe på en kulle med egen strand nedanför. En mindre resort med rustik barfotakänsla och underbar utsikt från hammocken på altanen över det azurblå havet.

 • Just nu! Erbjudande

  Sandals Halcyon

  Nytt hos oss! All Inclusive Endast för vuxna

  Sandals Halcyon Beach är en väldigt karibisk Sandals resort som ligger frodigt ombonat i en tropisk trädgård längs en vacker champagnefärgad sandstrand på St. Lucias nordvästra kust.

 • Stolen Time

  All Inclusive Endast för vuxna

  Hela idén med Stolen Time är att skämma bort bröllopspar, smekmånadsfirare och vuxna över 18 år som vill ha en avkopplande semester med äkta karibisk touch.

 • Just nu! Erbjudande

  East Winds

  All Inclusive Exklusivt utvalt Passar bäst för vuxna

  Ett supermysigt litet boutiquehotell med härlig, genuint karibisk känsla. En pärla med perfekt läge, magiskt inbäddad i en lummig, tropisk trädgård direkt vid den avskilda sandstranden. Low-Key och informellt men ändå elegant och väldigt privat är ledorden!

 • Bay Gardens Beach Resort & Spa

  Familjehotell Villor & Lägenheter

  Perfekt både för par och familjer som vill bo beachfront och bara vill ta det lugn vid den lagunformade poolen eller på stranden men som även vill ta sig runt och upptäcka ön!

 • Just nu! Erbjudande

  Anse Chastanet Resort

  Exklusivt utvalt Passar bäst för vuxna

  Snorkla, dyk, cykla mountainbike, vandra i regnskogen eller koppla bara av med yoga eller i en solstol på den palmbeströdda stranden!

 • BodyHoliday Saint Lucia

  All Inclusive Endast för vuxna

  På en gnistrande vit sandstrand omringat av tropisk regnskog hittar ni BodyHoliday Saint Lucia. Här ligger fokus i allra högsta grad på välmående!

 • Sandals Grande St. Lucian Spa & Beach Resort

  All Inclusive Endast för vuxna

  Ett all inclusive hotell endast för vuxna som ligger fantastiskt på en egen halvö med otroligt romantisk atmosfär.