JW Mariott Mauritius Resort ResmålMauritius

JW Marriott Mauritius Resort är ett lyxigt familjevänligt hotell mitt på den vita sandstranden Le Morne Beach med fantastisk utsikt över lagunen. Om ni kan slita blicken från det turkosskimrande havet och vänder er om ser ni berget Le Morne Brabant som tornar upp sig majestätiskt helt omgiven av frodig vegetation. Fortsätter ni in i någon av de rymliga sviterna möts ni av exklusiv och tidlös elegans i sobra färger som inspirerats av kolonial design och samtliga av dem har balkong eller terrass på markplan.

Skäm bort ditt sinne, kropp och själ på Pure Spa eller fyll din tid med aktiviteter som snorkling, kajak, testa på SUP bräda, tennis eller besök en av de mest välkända surfklubbarna i Indiska Oceanen för kitesurfare ”One Eye” som ligger lite längre bort på stranden. Läget är dessutom toppen för spännande utflykter vilket det finns gott om.

Här är maten väldigt viktig och flera restauranger finns att välja på som lagar till läckra rätter från det lokala köket som tillagas med egen prägel. Mauritius är mångkulturellt och en härlig smältdegel av olika nationer så det innebär att ni kan äta mat som bland annat kryddats med indiska, franska och asiatiska inspirationer. 

Prisexempel under oktober utan rabatter.
2 vuxna i 7 nätter med frukost inklusive flyg från 98 950 kr 

Hotellfakta & kontakt

 • Antal rum

  172 sviter
 • Avstånd till flygplats

  Ca 90 minuter
 • Övrigt på hotellet

  Luftkonditionering: Ja
  TV: Ja
  Gym: Ja
  Restaurang: Ja
  Bar: Ja
  Pool: Ja
  Strandläge: Ja
  All-Inclusive: Nej
  Kassafack: Ja
  Konferensmöjligheter: Ja

 • Lämpar sig väl för

  Familjehotell, Exklusivt utvalt.

Malin Richert Senior Travel Consultant

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning: 08 505 359 00, eller info@vastindienspecialisten.se

Fakta destination

 • Visum

  Som svensk medborgare behöver du inget visum för inresa till Mauritius
 • Klimat

  Mauritius har en en genomsnittstemperatur på 23 grader. Sommaren varar från december till april. Här är det varmast, men det är även den mest regnfulla säsongen. Perioden från maj till november är mer torr och du upplever en mer behaglig och kylig temperatur.
 • Valuta

  Valutan heter Mauritius Rupee (MUR)

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Fler hotell

 • Just nu! Erbjudande

  Sands Suites Resort & Spa

  Passar bäst för vuxna

  En pärla som ligger naturskönt på en av de mest orörda och längsta stränderna vid Flic en Flac. Bo med fantastisk vykortsutsikt!

 • Just nu! Erbjudande

  Heritage Awali

  All Inclusive Familjehotell Golf

  En charmig och familjevänlig resort i varm afrikansk design mellan berg och hav i den södra delen av Mauritius med sagolika vyer. Total magi!

 • Zilwa Attitude

  Familjehotell

  Familjevänligt hotell nära Grand Baie med fräsch mauritisk design som genomsyrar hela resorten med sin nerskalade stil och dessutom med ett ekologiskt tänk som är underbart!

 • Just nu! Erbjudande

  Heritage Le Telfair Golf & Wellness Resort

  Familjehotell Golf

  På en lång strandremsa inbäddad i naturen hittar ni detta hotell som genomsyras av sofistikerad lyx och harmonisk komfort. Är medlemmar i Small Luxury Hotels of the World!

 • Paradise Cove

  Bröllopsresor Endast för vuxna Exklusivt utvalt

  En pärla endast för vuxna! Grandios och chic design, lyx i exotisk form blandat med klassiska mauritiska halmtak, trä och mjuka färger. Utsikt över en turkos lagun och god mat , här har ni något alldeles speciellt!

 • Shangri-La’s Le Touessrok Resort & Spa

  Familjehotell Exklusivt utvalt Golf Grupp- och konferensresor

  Fantastiskt hotell vid en av öns mest spektakulära små vikar. Magiskt mysigt i klassiskt mauritisk anda med tak delvis klädda med halm.

 • Paradis Beachcomber Golf Resort & Spa

  Familjehotell Golf

  Välj att vara superaktiv eller att bara ta det lugnt – allt med en känsla av att vara helt isolerad från omvärlden bekvämt ute på Le Morne halvön!

 • Cannonier Beachcomber Golf Resort & Spa

  Familjehotell

  Fint familjehotell på norra delen av Mauritius där ni bor med halvpension eller all inclusive. Smakfull design och lummig, tropisk trädgård med stort poolområde och massa aktiviteter som ingår. Här hittar ni allt ni behöver!