Cannonier Beachcomber Golf Resort & Spa ResmålMauritius

Canonnier Beachcomber Golf Resort & Spa är en fin familjeresort vid kusten ute på en udde på norra delen av Mauritius med fantastiskt läge på stranden nära byn Grand Baie. Hotellet bejakar verkligen den autentiska mauritiska känslan runt hela hotellområdet med lummiga, väldigt tropiska trädgårdar med stort poolområde. Rummen är smakfullt dekorerade och färgvalen för tankarna direkt till sandstrand, blått hav och vit korall. Det finns många varianter av rum att välja på, allt från mindre rum för två personer upp till rum för familjer med fyra-fem personer, antingen i duplex form eller ännu större med två sovrum och två badrum.

Här bor ni med halvpension som grund men ni kan även välja att väldigt fördelaktigt uppgradera er till all inclusive, det är ert val. Förutom de egna tre restaurangerna har ni möjlighet att äta och använda vissa faciliteter på systerhotellet Mauricia Beachcomber Resort & Spa som ligger endast några kilometer bort. Det serveras vällagad mat med lokala och internationella influenser.

Hotellet har ett bra utbud för aktiviteter både på land och i vattnet. Ni kan bland annat spela tennis, låna en SUP-bräda, paddla kajak, snorkla eller testa på bågskytte. Barnklubb erbjuds såklart för de yngre gästerna mellan 3–11 år samt en Teens Club med spelrum för era tonåringar. Hela familjen kommer att trivas!

Prisexempel i november 2023 utan rabatt, 2 vuxna i 7 nätter med halvpension, inklusive flyg från 59.850:-

Hotellfakta & kontakt

 • Antal rum

  284
 • Avstånd till flygplats

  Ca 1,5 timme
 • Övrigt på hotellet

  Luftkonditionering: Ja
  TV: Ja
  Gym: Ja
  Restaurang: Ja
  Bar: Ja
  Pool: Ja
  Strandläge: Ja
  All-Inclusive: Finns som tillval
  Kassafack: Ja
  Konferensmöjligheter: Ja

 • Lämpar sig väl för

  Familjehotell.

Franciska Hollström VD

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning: 08 505 359 00, eller info@vastindienspecialisten.se

Fakta destination

 • Visum

  Som svensk medborgare behöver du inget visum för inresa till Mauritius
 • Klimat

  Mauritius har en en genomsnittstemperatur på 23 grader. Sommaren varar från december till april. Här är det varmast, men det är även den mest regnfulla säsongen. Perioden från maj till november är mer torr och du upplever en mer behaglig och kylig temperatur.
 • Valuta

  Valutan heter Mauritius Rupee (MUR)

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Fler hotell

 • Sands Suites Resort & Spa

  Passar bäst för vuxna

  En pärla som ligger naturskönt på en av de mest orörda och längsta stränderna vid Flic en Flac. Bo med fantastisk vykortsutsikt!

 • Heritage Awali

  Familjehotell All Inclusive Golf

  En charmig och familjevänlig resort i varm afrikansk design mellan berg och hav i den södra delen av Mauritius med sagolika vyer. Total magi!

 • Zilwa Attitude

  Nytt hos oss! Familjehotell

  Familjevänligt hotell nära Grand Baie med fräsch mauritisk design som genomsyrar hela resorten med sin nerskalade stil och dessutom med ett ekologiskt tänk som är underbart!

 • Heritage Le Telfair Golf & Wellness Resort

  Nytt hos oss! Familjehotell Golf

  På en lång strandremsa inbäddad i naturen hittar ni detta hotell som genomsyras av sofistikerad lyx och harmonisk komfort. Är medlemmar i Small Luxury Hotels of the World!

 • JW Mariott Mauritius Resort

  Nytt hos oss! Familjehotell Exklusivt utvalt

  Ord som direkt kommer upp i tankarna är lyx, elegans, familjevänligt, underbar strand och natur med fantastiskt läge!

 • Paradise Cove

  Exklusivt utvalt Endast för vuxna

  En pärla endast för vuxna! Grandios och chic design, lyx i exotisk form blandat med klassiska mauritiska halmtak, trä och mjuka färger. Utsikt över en turkos lagun och god mat , här har ni något alldeles speciellt!

 • Shangri-La’s Le Touessrok Resort & Spa

  Familjehotell Exklusivt utvalt Golf Grupp- och konferensresor

  Fantastiskt hotell vid en av öns mest spektakulära små vikar. Magiskt mysigt i klassiskt mauritisk anda med tak delvis klädda med halm.

 • Paradis Beachcomber Golf Resort & Spa

  Familjehotell Golf

  Välj att vara superaktiv eller att bara ta det lugnt – allt med en känsla av att vara helt isolerad från omvärlden bekvämt ute på Le Morne halvön!

Nyhetsbrev
Få erbjudanden och reseinspiration via e-post.

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.