Heritage Le Telfair Golf & Wellness Resort ResmålMauritius

På Mauritius sydkust hittar ni Heritage Telfair som ligger välplacerat på den kilometerlånga strandremsan, respektfullt inbäddad mitt i naturen i Bel Ombre området. Hotellet har fått sitt namn av den hyllade nordirländska 1800-tals botanikern Charles Telfair som inspirerat till den franska plantagegårdsarkitekturen och hela hotellet genomsyras av sofistikerad lyx och harmonisk komfort.
Rummen har samma sobra känsla med mjuka färgtoner och är väldigt rymliga, man blir inte speciellt förvånad över att de är medlemmar i den exklusiva skaran Small Luxury Hotels of the World.

Själva själen och naturen på resorten utstrålar värme och generositet och oavsett om ni bokar in er med enbart frukost eller halvpension så har ni underbara möjligheter att få njuta av riktigt god mat och kulinariska upplevelser. Bokar ni deras Gourmet Bliss All Inclusive paketet är det mycket som ingår och då pratar vi inte ”bara” mat!

Som ett smaskigt, rött körsbär på toppen har ni tillgång till exklusiva spafaciliteter, en prisbelönt golfbana och massor av vattenaktiviteter. Hösten 2023 öppnade hotellet en andra 18-håls golfbana, La Reserve Golf Links, så nått att se fram emot!

Prisexempel i oktober utan rabatt.
2 vuxna i 7 nätter med frukost, inklusive flyg från 71 400 kr

Hotellfakta & kontakt

 • Antal rum

  158
 • Avstånd till flygplats

  Ca 45 minuter
 • Övrigt på hotellet

  Luftkonditionering: Ja
  TV: Ja
  Gym: Ja
  Restaurang: Ja
  Bar: Ja
  Pool: Ja
  Strandläge: Ja
  All-Inclusive: Finns som tillval
  Kassafack: Ja
  Konferensmöjligheter: Ja

 • Lämpar sig väl för

  Familjehotell, Golf.

Franciska Hollström VD

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning: 08 505 359 00, eller info@vastindienspecialisten.se

Fakta destination

 • Visum

  Som svensk medborgare behöver du inget visum för inresa till Mauritius
 • Klimat

  Mauritius har en en genomsnittstemperatur på 23 grader. Sommaren varar från december till april. Här är det varmast, men det är även den mest regnfulla säsongen. Perioden från maj till november är mer torr och du upplever en mer behaglig och kylig temperatur.
 • Valuta

  Valutan heter Mauritius Rupee (MUR)

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Fler hotell

 • Just nu! Erbjudande

  Sands Suites Resort & Spa

  Passar bäst för vuxna

  En pärla som ligger naturskönt på en av de mest orörda och längsta stränderna vid Flic en Flac. Bo med fantastisk vykortsutsikt!

 • Heritage Awali

  Familjehotell All Inclusive Golf

  En charmig och familjevänlig resort i varm afrikansk design mellan berg och hav i den södra delen av Mauritius med sagolika vyer. Total magi!

 • Zilwa Attitude

  Nytt hos oss! Familjehotell

  Familjevänligt hotell nära Grand Baie med fräsch mauritisk design som genomsyrar hela resorten med sin nerskalade stil och dessutom med ett ekologiskt tänk som är underbart!

 • JW Mariott Mauritius Resort

  Familjehotell Exklusivt utvalt

  Ord som direkt kommer upp i tankarna är lyx, elegans, familjevänligt, underbar strand och natur med fantastiskt läge!

 • Paradise Cove

  Exklusivt utvalt Endast för vuxna

  En pärla endast för vuxna! Grandios och chic design, lyx i exotisk form blandat med klassiska mauritiska halmtak, trä och mjuka färger. Utsikt över en turkos lagun och god mat , här har ni något alldeles speciellt!

 • Shangri-La’s Le Touessrok Resort & Spa

  Familjehotell Exklusivt utvalt Golf Grupp- och konferensresor

  Fantastiskt hotell vid en av öns mest spektakulära små vikar. Magiskt mysigt i klassiskt mauritisk anda med tak delvis klädda med halm.

 • Paradis Beachcomber Golf Resort & Spa

  Familjehotell Golf

  Välj att vara superaktiv eller att bara ta det lugnt – allt med en känsla av att vara helt isolerad från omvärlden bekvämt ute på Le Morne halvön!

 • Cannonier Beachcomber Golf Resort & Spa

  Familjehotell

  Fint familjehotell på norra delen av Mauritius där ni bor med halvpension eller all inclusive. Smakfull design och lummig, tropisk trädgård med stort poolområde och massa aktiviteter som ingår. Här hittar ni allt ni behöver!