Heritage Awali ResmålMauritius

Att checka in på all inclusive hotellet Heritage Awali är vägen till en härlig semester med skön avkoppling, här kan du göra allt eller inget. Anläggningen är designad som en magisk afrikansk tillflyktsort för dig som söker all tänkbar komfort och rummen är även de underbart inredda i afrikansk stil. Rummen har antingen balkong eller terrass. Denna charmiga och familjevänliga resort ligger i ett naturområde på 2500 hektar, beläget mellan berg och hav i den södra delen av Mauritius och erbjuder sagolika vyer. Njut av spa-anläggningen, spela golf på hotellets egna mästerskapsbana eller förkovra dig i någon av restaurangerna och barerna, det finns mycket att välja på! Här serveras bland annat mat inspirerade av japansk och fransk kultur men också lokala mauritiska specialiteter. Heritage Awali tummar inte på kvaliteten!

För naturälskaren finns alternativ som vandringar till fots eller med Buggy alternativt fyrhjuling. Att ge sig ut tidigt på morgonen eller i solnedgången på guidade turer som påminner om afrikansk safari och se dess vattenfall är rena tropiska juveler. För den aktiva finns oändligt med möjligheter, ett axplock ur säcken är t.ex. tennis, yoga, gym, dyka, snorkla, fiska och många fler vattensportaktiviteter. Timomo barnklubb välkomnar barn från 3 till 11 år, det finns även ett tonårsprogram som lämpar sig för ungdomar 12 till 17 år. 

Prisexempel under lågsäsong t.ex. maj 2021, 2 vuxna i 7 nätter med all inclusive, inklusive flyg från 57.100:-

 

Hotellfakta & kontakt

 • Antal rum

  160
 • Avstånd till flygplats

  Ca 45 minuter
 • Övrigt på hotellet

  Luftkonditionering: Ja
  TV: Ja
  Gym: Ja

  Restaurang: Ja
  Bar: Ja
  Pool: Ja
  Strandläge: Ja
  All-Inclusive: Ja
  Kassafack: Ja
  Konferensmöjligheter: Ja

   

 • Lämpar sig väl för

  Golf, Familjehotell, All Inclusive.

Malin Richert

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning: 08 505 359 00, eller info@vastindienspecialisten.se

Fakta destination

 • Visum

  Som svensk medborgare behöver du inget visum för inresa till Mauritius
 • Klimat

  Mauritius har en en genomsnittstemperatur på 23 grader. Sommaren varar från december till april. Här är det varmast, men det är även den mest regnfulla säsongen. Perioden från maj till november är mer torr och du upplever en mer behaglig och kylig temperatur.
 • Valuta

  Valutan heter Mauritius Rupee (MUR)

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Fler hotell

 • Le Victoria

  Familjehotell

  Inlindad i en bukt ligger Le Victoria mitt emellan huvudstaden Port Louis och Grand Baie. Familjevänligt men med en del enbart för vuxna.

 • Sands Suites Resort & Spa

  Passar bäst för vuxna

  En pärla som ligger naturskönt på en av de mest orörda och längsta stränderna vid Flic en Flac. Bo med fantastisk vykortsutsikt!

 • Shangri-La’s Le Touessrok Resort & Spa

  Familjehotell Grupp- och konferensresor Golf

  Fantastiskt hotell på östkusten vid en av öns mest spektakulära små vikar. Magiskt mysigt i klassiskt mauritisk anda med tak delvis klädda med halm. Ni kommer inte bli besvikna!

 • Le Mauricia

  Familjehotell

  Har med sin urbana och mysiga atmosfär har ett utmärkt läge mitt i hjärtat av Grand Baie på nordspetsen!

 • Le Paradis

  Golf 5-stjärniga hotell

  Välj att vara superaktiv eller att bara ta det lugnt – allt med en känsla av att vara helt isolerad från omvärlden bekvämt ute på Le Morne halvön!

Nyhetsbrev
Få erbjudanden och reseinspiration via e-post.

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.