Paradisus Varadero Resort & Spa ResmålKuba

Läget kan knappt vara bättre! Med det vackra naturskyddsområdet Varahicacos i ryggen och den bländvita oändligt långa Varadero Beach framför fötterna. Här skapas minnesvärda stunder av underbara strandpromenader! Rummen och sviterna är ljusa, fräscha och välutrustade. Det mesta ingår i all inclusive konceptet, man kan till och med få dyklektionerna en gång/veckan.Passa på att njuta va havet och bada, snorkla runt, segla eller testa på danskurser, spanskalektioner, aerobics eller bågskytte.

Glöm inte golfbagen - det finns nämligen en fin bana i närheten! Njut av en kavalkad av smaker och aromer med ett stort urval av matalternativ. Ni kan välja mellan kök som inspirerats av kreolsk, mexikansk eller asiatisk matlagningskonst, vissa i fusion med varandra,  samt barer som serverar utsökta cocktails och drinkar.

Varadero stad ligger bara 13 km bort. Huvudstaden Havanna med sitt unika stadsliv ligger inom dagsutflyktsavstånd, 15 mil bort. Ett tips från oss är att kombinera detta hotell med ett para dagar på något av våra hotell i Havanna för att inte gå miste om den omtalade kulturella sidan av Kuba!

Prisexempel i t.ex. november
2 vuxna i 7 nätter med all inclusive, inklusive flyg från 49.800:-

Hotellfakta & kontakt

 • Antal rum

  794
 • Avstånd till flygplats

  Ca 145 minuter från Havanna, ca 40 minuter från Varadero
 • Övrigt på hotellet

  Luftkonditionering: Ja
  TV: Ja
  Gym: Ja

  Restaurang: Ja
  Bar: Ja
  Pool: Ja
  Strandläge: Ja
  All-Inclusive: Ja
  Kassafack: Ja
  Konferensmöjligheter: Ja
  Hotellet erbjuder WiFi mot kostnad

 • Lämpar sig väl för

  All Inclusive, Familjehotell.

Franciska Hollström VD

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning: 08 505 359 00, eller info@vastindienspecialisten.se

Fakta destination

 • Visum

  Visum krävs för inresa till Kuba.
  Läs mer här
 • Klimat

  På Kuba råder ett behagligt klimat med en medeltemperatur på 27 C året om
 • Valuta

  Valutan på Kuba är peso och den har valutakoden CUP. 1 Peso = 100 centavos. Kuba är ett extremt kontantintensivt land. Valutan kan man bara växla till sig på plats i landet då den är förbjuden att handla med utanför Kuba.

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Fler hotell

 • Melia Cohiba

  Familjehotell

  En symbol för Havannas glamour. Välutrustade hotellrum, trevliga restauranger, vacker pool och med närhet till det pulserande lokala livet!

 • Melia Las Americas

  All Inclusive Endast för vuxna Golf

  Ett hotell med bra läge vid en bred vit sandstrand, är helt perfekt för dig som vill både spela golf och njuta av strandlivet!

 • Melia Internacional Varadero

  Familjehotell All Inclusive

  Nybyggt, stort all inclusive hotell i Vardero med modern och fräsch design. Aktiviteter, restauranger, barer, pooler, vacker strand, ja allt som ni kan önska er, det finns här!