Langley Resort Fort Royal ResmålGuadeloupe

Langley Resort Fort Royal ligger på den norra delen av Basse-Terre. Hotellet är vackert beläget bland berg och regnskog och är uppdelat i två delar. På ena sidan av stranden ligger bungalowbyn där varje rum rymmer två personer. På andra sidan av stranden finns själva hotellet som är rekommenderat för barnfamiljer och för de som inte vill ta trapporna upp till sin bungalow. Runt om på området finns allt ni kan önska er för en aktiv semester - fyra tennisbanor, ett Sail & Surf center, dykcenter och även en spännande barnklubb under högsäsong. Bor ni med halvpension eller helpension vilket vi rekommenderar här så ingår tennis, volleyboll och tillgång till kajaker. Om man bara vill ta det lugnt har hotellet två egna stränder, en pool och en restaurang där du kan välja bland smaker från Frankrike, Skandinavien och såklart det kreolska köket som är tillagat med lokala råvaror. Då hotellet ligger ut mot Atlanten är vattnet lite vågigare här. Den ena stranden ligger lite mer skyddad än den andra.

Det finns även ett stort utflyktsprogram för er som vill upptäcka mer av Guadeloupe, och om man vill göra det på egen hand är det enkelt att hyra bil eller cykel på plats. I närheten ligger byn Deshaies som ni kanske känner igen från tv-serien Mord i paradiset.

Lokal skatt på 2 Euro/person & natt tillkommer på plats för alla över 18 år.

Prisexempel under lågsäsong t.ex. november
2 vuxna i 7 nätter med halvpension och flyg från 48 300:- 

Hotellfakta & kontakt

 • Antal rum

  215
 • Avstånd till flygplats

  Ca 60 minuter
 • Övrigt på hotellet

  Luftkonditionering: Ja
  TV: Ja
  Gym: Nej
  Restaurang: Ja
  Bar: Ja
  Pool: Ja
  Strandläge: Ja
  All-Inclusive: Nej
  Kassafack: Ja
  Konferensmöjligheter: Ja
  Hotellet erbjuder gratis WiFi

 • Lämpar sig väl för

  Familjehotell.

Franciska Hollström VD

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning: 08 505 359 00, eller info@vastindienspecialisten.se

Fakta destination

 • Visum

  Svenska medborgare behöver inte visum
 • Klimat

  På Guadeloupe råder ett behagligt klimat med en medeltemperatur på 27 C året om
 • Valuta

  Guadeloupes valuta är Euro (€)

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Fler hotell

 • La Créole Beach Hotel & Spa

  Familjehotell

  Hotellet är uppbyggt med alla sina rum utspridda längs havet i en tropisk trädgård. Ett perfekt utgångsläge om ni är intresserade av att ta er runt på egen hand med bil och se mer av ön!

 • Le Jardin Malanga

  Passar bäst för vuxna Bröllopsresor

  I ett omgjort bananplantage vid foten av regnskogen och vulkanen ligger det här unika hotellet. Den personliga atmosfären på detta familjeägda hotell tillsammans med utsikten över Les Saintes är magnifik!

 • La Toubana Hotel & Spa

  Passar bäst för vuxna Bröllopsresor

  Som ett riktigt örnnäste vilar detta lilla boutiquehotell med sina bungalows på en höjd med fantastisk panoramavy ut över det turkosblå havet. Vill ni ha sand mellan tårna, njut av den mysiga, skyddade stranden!

 • Pierre et Vacances Sainte-Anne

  Familjehotell Villor & Lägenheter

  Intill två stränder vackert omgivet av palmer med mängder av aktiviteter är detta ett otroligt uppskattat hotell hos både barn och vuxna. Och japp, det lilla köket ligger ute på balkongen eller terassen. Stå ute i morgonsolen och fixa er egna mysiga frukost eller välj att ha semester fullt ut och ät i restaurangen!