Le Jardin Malanga ResmålGuadeloupe

På ett gammalt ombyggt bananplantage vid kanten av regnskogen på öns västra sida ligger unika Le Jardin Malanga. Här är det lugn och ro som gäller och detta ställe passar utmärkt som kontrast i kombination med något av de andra hotellen på ön. I och med att det ligger på en höjd kan ni under klara dagar njuta av den fantastiska utsikten över Les Saintes, Helgonöarna. Ner till kustområdet och den lilla hamnen tar det ca 10 minuter med bil, därifrån kan ni ta er ut till Helgonöarna med färja. Bor ni på här rekommenderar vi starkt att ni har hyrbil. 

Hotellet är ett anrikt plantagehus som fått nytt liv genom turismen och som erbjuder sina gäster en annorlunda semester. Ägarfamiljens engagemang stort och restaurangen sköts med härlig passion. Restaurangen är stängt på onsdagar. Varje dag inhandlas dagens råvaror på den lokala marknaden och tillreds under kvällen vilket gör att ni alltid får fräsch, vällagad mat. Bada i den lilla poolen, ta en tur i regnskogen och besök vattenfall eller gör en utflykt ut till Les Saintes över dagen. Ett tips från oss är att bo här ett par dagar och kombinera med något av våra andra hotell för att få uppleva både strandliv och den fantastiska naturen!

Stay Tax tillkommer på plats 2 Euro per person/natt.

Prisexempel under lågsäsong t.ex. november
2 vuxna i 7 nätter med frukost och flyg från 49 100:-

Hotellfakta & kontakt

 • Antal rum

  9
 • Avstånd till flygplats

  Ca 60 minuter
 • Övrigt på hotellet

  Luftkonditionering: Ja
  TV: Nej
  Gym: Nej
  Restaurang: Ja, middag serveras alla dagar utom onsdagar
  Bar: Ja
  Pool: Ja
  Strandläge: Nej
  All-Inclusive: Nej
  Kassafack: Nej
  Konferensmöjligheter: Nej
  Hotellet erbjuder WiFi mot kostnad

 • Lämpar sig väl för

  Bröllopsresor, Passar bäst för vuxna.

Franciska Hollström VD

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning: 08 505 359 00, eller info@vastindienspecialisten.se

Fakta destination

 • Visum

  Svenska medborgare behöver inte visum
 • Klimat

  På Guadeloupe råder ett behagligt klimat med en medeltemperatur på 27 C året om
 • Valuta

  Guadeloupes valuta är Euro (€)

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Fler hotell

 • La Créole Beach Hotel & Spa

  Familjehotell

  Hotellet är uppbyggt med alla sina rum utspridda längs havet i en tropisk trädgård. Ett perfekt utgångsläge om ni är intresserade av att ta er runt på egen hand med bil och se mer av ön!

 • La Toubana Hotel & Spa

  Passar bäst för vuxna Bröllopsresor

  Som ett riktigt örnnäste vilar detta lilla boutiquehotell med sina bungalows på en höjd med fantastisk panoramavy ut över det turkosblå havet. Vill ni ha sand mellan tårna, njut av den mysiga, skyddade stranden!

 • Pierre et Vacances Sainte-Anne

  Familjehotell Villor & Lägenheter

  Intill två stränder vackert omgivet av palmer med mängder av aktiviteter är detta ett otroligt uppskattat hotell hos både barn och vuxna. Och japp, det lilla köket ligger ute på balkongen eller terassen. Stå ute i morgonsolen och fixa er egna mysiga frukost eller välj att ha semester fullt ut och ät i restaurangen!

 • Langley Resort Fort Royal

  Familjehotell

  Beläget bland berg och regnskog med underbar utsikt över havet. Har allt ni kan önska er för en aktiv semester med fint läge för utflykter!