Pangerbjudande på sommarsemester till vackra och spännande Mauritius! Blogg

Sommarsemester på Mauritius? Javisst!
Gör dig redo för en sommar du aldrig kommer att glömma. Vi listar tre skäl till att Mauritius är den ultimata destinationen för din sommarsemester.

1) Vädret - När det är sommar i Sverige, är det vinter på Mauritius. Under denna period är vädret generellt mildare och torrare jämfört med den fuktiga sommaren. Dagstemperaturerna ligger ofta mellan 17°C och 25°C, vilket gör det till en behaglig tid för att utforska ön.

2) Lugnet - Sommaren är den perfekta tiden att uppleva Mauritius lugna och fridfulla sidor. Färre turister, lugnare stränder och den avkopplande atmosfären låter dig ta semestern i din egen takt.

3) Äventyret - Mauritius är inte bara stränder; det är en ö fylld av äventyr. Och golf såklart!
Upptäck spektakulära vandringsleder, den fantastiska undervattensvärlden och enastående djur- och naturliv. Sommaren är också den perfekta säsongen för valskådning – en upplevelse du inte får missa!

Just nu kan vi erbjuda dig ett riktigt pangpris på Sands Suites Resort & Spa, en pärla där du bor med vykortsutsikt och alla bekvämligheter du kan tänka dig. Boka senast 29/3 så får du 20 % rabatt.

Prisexempel vid avresa senast 21/9 2024:
2 vuxna inklusive flyg tur & retur, 7 nätter i ett Deluxe rum med halvpension från 53 900 kr!


Mer från bloggen