STORY Seychelles ResmålSeychellerna

Vackert beläget vid den väldigt populära och långa cremevita sandstranden Beau Vallon Beach på Mahe hittar ni STORY Seychelles. Hotellet är uppbyggt i en vidsträckt trädgård med en härlig känsla av rymd kantad med frodig grönska i smaragdgröna färger. Rummen har en charmig kreolsk stil med seychelliska influenser och de har alla utsikt över den tropiska trädgården som leder ner mot stranden och det turkosskimrande havet. Hotellet har ett naturligt rev som du kan nå direkt från stranden, perfekt för den som gillar att snorkla eller kanske vill prova på den upplevelsen.

Centrerat på området ligger infinitypoolen som även den har utsikt mot havet och här kan ni fortsätta att slappa loss, ta en bit mat eller beställa en svalkande dryck i Ripples Pool Bar intill. Flera restauranger finns att välja på, njut av chic a la carte i restaurang Eden vid stranden,Teppanyaki, fransk-polynesiska Trader Vic´s eller enklare måltider på 1502 Bar. Kan man inte bestämma sig har de även en fin buffé inne på restaurang Vascos.

Aktiviteter finns, till exempel yoga, tennis, paddla kajak eller promenera längs med den långa stranden där flera små stånd med lokala försäljare säljer souvenirer, lokala maträtter eller cocosdrycker. Hit kommer många lokalbor så det är en kul mötesplats!

Prisexempel för maj 2024:
2 vuxna i 7 nätter med halvpension inklusive flyg från 72 400:-

Hotellfakta

 • Antal rum

  84 rum och 16 villor
 • Avstånd till flygplats

  Ca 25 minuter
 • Övrigt på hotellet

  Luftkonditionering: Ja
  TV: Ja
  Gym: Ja
  Restaurang: Ja
  Bar: Ja
  Pool: Ja
  Strandläge: Ja
  All-Inclusive: Måltidsuppgraderingar mot kostnad
  Kassafack: Ja
  Konferensmöjligheter: Nej
  Hotellet erbjuder gratis WiFi

 • Lämpar sig väl för

  Familjehotell, Nytt hos oss!.
Kontakta Malin08 505 359 00
för konsultation & bokning eller
Begär en skräddarsydd offert

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.

Fakta destination

 • Visum

  Visum krävs inte för resenärer med svenskt pass, ett 30-dagars visum ges automatiskt vid ankomst om man kan visa upp sin returbiljett och har bekräftelse på en hotellbokning som gäller under hela vistelsen. Ett inresetillstånd, en Travel Authorization måste fyllas i
 • Klimat

  Temperaturen håller sig året runt mellan 24-30 grader och de två årstiderna styrs av monsunvindar. Från maj-oktober är det relativt torra perioden under sydöstra monsunen. Från november startar nordvästra monsunperioden som anses innehålla mest regn men även den varmare perioden. Anpassa reseperiod och hotell efter syfte med resan!
 • Valuta

  Seychellisk rupie är valutan här och det är den valuta man föredrar att få betalt i överallt. (SCR) Det går bra att växla till sig lokal valuta på plats i landet. Vissa saker kan betalas i Euro men du kan få lokal valuta tillbaka och den går i sin tur inte att växla tillbaka så ha inte för stora sedlar

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Fler hotell

 • Paradise Sun

  Nytt hos oss! Familjehotell

  På ön Pralin hittar ni ett avslappnat hotell i paradiset! Bo i tropisk miljö bland palmer direkt vid stranden!

 • Kempinski Seychelles Resort

  Nytt hos oss! Familjehotell

  Vackert innästlat i den tropiska naturen mellan granitgrå Mount Kempinski och det azurblå havet som är Indiska Oceanen på Mahe vid stranden Baie Lazare. Väldigt inbjudande att promenera längs med för att sedan slänga sig i havet och bada och snorkla!