Kempinski Seychelles Resort ResmålSeychellerna

Vackert innästlat i den grönskande, tropiska naturen mellan granitgrå Mount Kempinski och det azurblå havet som är Indiska Oceanen ligger Kempinski Seychelles Resort.  Det ligger på sydvästra sidan på huvudön Mahe vid stranden Baie Lazare som är väldigt inbjudande att promenera längs med för att sedan slänga sig i havet och bada och snorkla. Hotellet är utspritt på ett stort område och alla de rymliga rummen är elegant inredda med tydliga inslag från den omgärdande naturen i form av sten, trä och naturliga färger från båda land och hav. Välj själva om ni vill ha utsikt mot trädgård, lagunen eller mot vattnet, för familjer finns familjerum.

Det finns ett par restauranger och barer att välja emellan som serverar allt från stor frukostbuffé och middagar i Café Lazare till fantastisk sushi vid strandkanten på Windsong restaurant. I hjärtat av hotellet hittar ni poolen som är hela 50 meter lång, perfekt för den som vill simma ett par längder. Förutom det finns flera aktivitetsmöjligheter som ett gym, PADI center för dykare, padel och tennisbana, prova på vattensporter, Yoga och ni har möjlighet att hänga med en guide på botanisk vandring upp på berget och njuta av en helt fantastisk utsikt! Med andra ord allt man behöver!

Prisexempel för maj 2024:
2 vuxna i 7 nätter med halvpension inklusive flyg från 73 800:-

Hotellfakta & kontakt

 • Antal rum

  148 rum och sviter
 • Avstånd till flygplats

  Ca 40 minuter
 • Övrigt på hotellet

  Luftkonditionering: Ja
  TV: Ja
  Gym: Ja
  Restaurang: Ja
  Bar: Ja
  Pool: Ja
  Strandläge: Ja
  All-Inclusive: Nej, upp till helpension
  Kassafack: Ja
  Konferensmöjligheter: Ja
  Hotellet erbjuder gratis WiFi

 • Lämpar sig väl för

  Nytt hos oss!, Familjehotell.

Malin Richert Senior Travel Consultant

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning: 08 505 359 00, eller info@vastindienspecialisten.se

Fakta destination

 • Visum

  Visum krävs inte för resenärer med svenskt pass, ett 30-dagars visum ges automatiskt vid ankomst om man kan visa upp sin returbiljett och har bekräftelse på en hotellbokning som gäller under hela vistelsen. Ett inresetillstånd, en Travel Authorization måste fyllas i
 • Klimat

  Temperaturen håller sig året runt mellan 24-30 grader och de två årstiderna styrs av monsunvindar. Från maj-oktober är det relativt torra perioden under sydöstra monsunen. Från november startar nordvästra monsunperioden som anses innehålla mest regn men även den varmare perioden. Anpassa reseperiod och hotell efter syfte med resan!
 • Valuta

  Seychellisk rupie är valutan här och det är den valuta man föredrar att få betalt i överallt. (SCR) Det går bra att växla till sig lokal valuta på plats i landet. Vissa saker kan betalas i Euro men du kan få lokal valuta tillbaka och den går i sin tur inte att växla tillbaka så ha inte för stora sedlar

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Fler hotell

 • STORY Seychelles

  Nytt hos oss! Familjehotell

  Ett charmig hotell i tropisk trädgård som leder ner mot stranden och det turkosskimrande havet vid Beau Vallon Beach, på huvudön Mahe.

 • Paradise Sun

  Nytt hos oss! Familjehotell

  På ön Pralin hittar ni ett avslappnat hotell i paradiset! Bo i tropisk miljö bland palmer direkt vid stranden!