Paradise Sun ResmålSeychellerna

På ön Praslin, Seychellerna hittar ni Paradise Sun som är ett riktigt mysigt hotell. Ligger kanonbra vid den gnistrande sandstranden Cote dÓr Beach och alla rum är utspridda i en rymlig och tropisk palmträdgård. Rummen är traditionellt kreolskt inredda med fina balkonger eller terrasser där man gärna njuter av lugnet en stund.

Nere på stranden med sand under fötterna äter ni er middag på St. Pierre Beach Restaurant som serverar fransk-kreolsk mat med lokala smaker och influenser och ni kan beställa goda drycker i baren. Perfekt tillfälle att prova de olika sorterna av rom från Takamaka romdestilleri som ni även kan besöka på huvudön Mahe. Ett par steg längre in på området ligger poolen och receptionen där även frukost serveras.

Bokar ni Paradise Sun ingår halvpension så det är perfekt om ni tänker ge sig ut på en del dagsutflykter vilket vi rekommenderar. Till exempelvis kan ni ta färja till närliggande ön La Digue som har en helt annan stil eller besöka den orörda palmskogen Vallee de Mai och se den ikoniska Coco de Mer nöten som man kan se avbildad på allt från smycken till souvenirer i alla former.
Ett avslappnat paradis i paradiset!

Prisexempel för maj 2024:
2 vuxna i 7 nätter med halvpension inklusive flyg till Mahe från 68 550:-

Hotellfakta

 • Antal rum

  80 rum
 • Avstånd till flygplats

  Ca 25 min
 • Övrigt på hotellet

  Luftkonditionering: Ja
  TV: Ja
  Gym: Ja
  Restaurang: Ja
  Bar: Ja
  Pool: Ja
  Strandläge: Ja
  All-Inclusive: Nej, halvpension ingår
  Kassafack: Ja
  Konferensmöjligheter: Nej
  Hotellet erbjuder gratis WiFi

 • Lämpar sig väl för

  Nytt hos oss!, Familjehotell.
Kontakta Malin08 505 359 00
för konsultation & bokning eller
Begär en skräddarsydd offert

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.

Fakta destination

 • Visum

  Visum krävs inte för resenärer med svenskt pass, ett 30-dagars visum ges automatiskt vid ankomst om man kan visa upp sin returbiljett och har bekräftelse på en hotellbokning som gäller under hela vistelsen. Ett inresetillstånd, en Travel Authorization måste fyllas i
 • Klimat

  Temperaturen håller sig året runt mellan 24-30 grader och de två årstiderna styrs av monsunvindar. Från maj-oktober är det relativt torra perioden under sydöstra monsunen. Från november startar nordvästra monsunperioden som anses innehålla mest regn men även den varmare perioden. Anpassa reseperiod och hotell efter syfte med resan!
 • Valuta

  Seychellisk rupie är valutan här och det är den valuta man föredrar att få betalt i överallt. (SCR) Det går bra att växla till sig lokal valuta på plats i landet. Vissa saker kan betalas i Euro men du kan få lokal valuta tillbaka och den går i sin tur inte att växla tillbaka så ha inte för stora sedlar

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Fler hotell

 • STORY Seychelles

  Nytt hos oss! Familjehotell

  Ett charmig hotell i tropisk trädgård som leder ner mot stranden och det turkosskimrande havet vid Beau Vallon Beach, på huvudön Mahe.

 • Kempinski Seychelles Resort

  Nytt hos oss! Familjehotell

  Vackert innästlat i den tropiska naturen mellan granitgrå Mount Kempinski och det azurblå havet som är Indiska Oceanen på Mahe vid stranden Baie Lazare. Väldigt inbjudande att promenera längs med för att sedan slänga sig i havet och bada och snorkla!