• Ledande på resor till
  Karibien – Västindien

  Välj bland 30 destinationer, alla med sin egen charm Se alla våra resmål

Kunskap - Flexibilitet - Personlig kontakt

Västindien är ett fantastiskt område som vi känner väldigt passionerat för. Det kan också vara smått utmanade, vilket vi tycker är roligt, eftersom öarna tillhör olika nationer samt har otroligt varierad natur och kultur beroende på vart du reser. Det gör varje ö unik och Västindien kan absolut inte kallas för en destination, varje resmål erbjuder olika upplevelser.

Just det gör att vi vill ge er ett skräddarsytt förslag som lever upp till era önskemål och vi behandlar varje förslag som vi skickar ut med stor omsorg. Ju mer ni berättar för oss om vad ni vill se och uppleva desto bättre chans har vi att få fram förslag som tilltalar er.

Så slå oss gärna en signal på 08-505 359 00 så ser vi till att ni får ett förslag som förhoppningsvis passar er! Vi ser fram emot ert samtal!

Uppdaterad info på grund av Corona viruset.

1.Från och med den 10 september hävs avrådan från icke nödvändiga resor till Cypern, skriver utrikesdepartementet.

UD har sedan tidigare hävt avrådan för Andorra, Belgien, Bulgarien, Danmark, Frankrike, Grekland, Island, Italien, Kroatien, Liechtenstein, Luxemburg, Monaco, Nederländerna, Norge, Polen, Portugal, Rumänien, San Marino, Schweiz, Spanien, Tjeckien, Tyskland, Ungern, Vatikanstaten och Österrike.

2. För övriga länder inom EU, EES och Schengenområdet, samt Storbritannien, förlängs avrådan från icke nödvändiga resor till och med den 23 september 2020.

3. För samtliga länder som inte omfattas av punkt 1 eller punkt 2 ovan, förlängs avrådan från icke nödvändiga resor till och med den 15 november 2020.

Svenska resenärer utomlands uppmanas att skriva upp sig på svensklistan, läsa ambassadens reseinformation på Sweden Abroad samt ladda ner appen UD Resklar och i applikationen slå på pushnotiser för det land man befinner sig i. 

Även om många hotell har öppnat på våra resmål, så följer vi alltid UD s rekommendationer och vi följer utvecklingen noggrant.

Vårt kontor på Norrtullsgatan i Stockholm är för tillfället obemannat och vår telefontid är måndag - fredag mellan kl. 09.00 - 13.00.

Det bästa sättet att få kontakt med oss är att skicka ett mejl med dina kontaktuppgifter till info@vastindienspecialisten.se.
Skicka gärna med ditt telefonnummer för bästa service.
Tack för er förståelse. 

Texten uppdaterades 2020-09-01

 

Varför boka med oss

Våra favoritställen

 • Dominikanska Republiken

  Variation! Fantastiska bergslandskap, kalt ökenlandskap, kolonial arkitektur och stränder i överflöd gör detta till ett häftigt resmål!

 • Curacao

  Ön omgärdas av underbara korallrev och massor av fina badvikar med turkost vatten över hela ön gör den till ett eldorado för dykare och snorklare!

 • Antigua

  Öns egna slogan, ”365 stränder – en för var dag på året”! Say no more!

 • Maldiverna

  Maldiverna, mitt i den Indiska Oceanen, sydväst om Sri Lanka. Vi har valt ut några underbara resorter – små intima, tropiska oaser – långt från vardagen som inte kommer att göra er besvikna!


Våra bästa erbjudanden


Hotell – Hur vill du bo?

 • All Inclusive

  Glöm plånboken och njut bara! Mat och dryck ingår!

 • Kombinationer

  Det finns så mycket att se och göra! Upplev Karibiens mångsidighet!

 • Endast för vuxna

  Hotell endast för vuxna - du läste rätt, barnfria hotell!

Nyhetsbrev
Få erbjudanden och reseinspiration via e-post.

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.