Radisson Grenada Beach Resort ResmålGrenada

Radisson Grenada Beach Resort ligger på en av Västindiens vackraste stränder – Grand Anse. Stranden gör att hotellet har ett riktigt drömläge och utsikten från Beachfront rummen skulle kunna vara från ett vykort. Hotellet består av sju stycken tvåvåningsbyggnader och är omringat av grönska framför havet som skimrar i turkosblått. På Grenada Grand Beach finns restaurangen Tradewinds som serverar en frukostbuffé samt à la carte-rätter till både frukost och middag. På Bamboo Lounge tar du en cappuccino eller en uppfriskande cocktail och på Oasis Grill erbjuds lunch och lättare rätter.

För något gott att dricka kan du bege dig till Oasis Bar eller Sunset Beach Bar, som precis som namnet skvallrar om, har första parkett när solen går ner över horisonten. Det finns gott om aktiviteter, såsom dykning och andra vattensporter. Dessutom hittar du två tennisbanor. Önskar man boka upp utflykter erbjuder ön ett brett utbud, t.ex. besök av vattenfall och romdestilleri. Hotellet ligger ca 15 minuter från huvudstaden St Georges. Precis utanför hotellet ligger en busshållplats där man billigt och smidigt kan ta sig in till dit.

Pris under lågsäsong tex maj 2020, 2 vuxna i 7 nätter med frukost inkl flyg från SEK 36.900:-.

Hotellfakta & kontakt

 • Antal rum

  229
 • Avstånd till flygplats

  Ca 15 minuter
 • Övrigt på hotellet

  Luftkonditionering: Ja
  TV: Ja
  Gym: Ja
  Restaurang: Ja
  Bar: Ja
  Pool: Ja
  Strandläge: Ja
  All-Inclusive: Nej
  Kassafack: Ja
  Konferensmöjligheter: Ja
  Hotellet erbjuder gratis WiFi

Franciska Hollström VD

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning: 08 505 359 00, eller info@vastindienspecialisten.se

Fakta destination

 • Visum

  Svenska medborgare får stanna 90 dagar utan visum
 • Klimat

  På Grenada råder ett behagligt klimat med en medeltemperatur på 27 C året om
 • Valuta

  Östkaribisk dollar (US$ fungerar utmärkt)

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Fler hotell

 • Laluna

  Endast för vuxna

  Ett väldigt personligt boutiquehotell med ett fåtal rum som ligger i en sluttning ovanför en privat strand på Grenadas sydvästkust. Namnet är magiskt och säger allt!

 • Coyaba Beach Resort

  All Inclusive

  Coyaba Beach Resort ligger perfekt vid Grand Anse Beach, en av Västindiens längsta och mest kända stränder. Här är det gott om plats för alla, oavsett om man föredrar aktivitet eller intimitet.

 • Spice Island Beach Resort

  All Inclusive 5-stjärniga hotell

  Spice Island Beach Resort har ett vackert läge på öns finaste strand Grand Anse. Familjen Hopkins har gjort Spice Island Beach Resort till ett hotell som erbjuder mycket hög och personlig service med många återkommande gäster!

 • Sandals Grenada

  All Inclusive Endast för vuxna

  En all inclusive resort endast för vuxna som ligger fantastiskt längs med den vackra stranden Pink Gin Beach. Har såklart alla bekvämligheter och lyxiga inslag som Sandals Resorts är kända för!

Nyhetsbrev
Få erbjudanden och reseinspiration via e-post.

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.