Sandals Grenada ResmålGrenada

Mellan Atlanten och Karibiska havet ligger Sandals Grenada Resort & Spa som är en all inclusive resort endast för vuxna. Hotellet ligger fantastiskt längs med den vackra stranden Pink Gin Beach och det är bara några minuter ifrån staden St. George på Grenadas sydligaste spets.

Självklart finns alla bekvämligheter och lyxiga inslag som Sandals Resorts är kända för, allt från den läckra menyn, inspirerad av de bästa köken i Europa, Asien och Västindien till lyxiga Red Lane® Spa. Här erbjuds klassiska europeiska spabehandlingar utförda i karibisk stil och de använder naturliga, ekologiska produkter gjorda av tropiska ingredienser och de har även rum för parbehandlingar.

Ni kan koppla av i någon av poolområdena eller bara njuta av utsikten över havet på den vackra stranden liggandes på en solsäng bland vajande palmer. För den aktiva finns oändligt med valmöjligheter. Ett axplock av det ni kan välja är dykning, vindsurfing och andra vattensporter, utflykter med båt eller i en Buggy, tennis, beach volleyboll eller varför inte passa på att träna i det toppmoderna fitnesscentret.  

Anläggningen är uppdelad i tre delar som kallas Pink Gin, South Sea och Italian Village. Väljer ni att bo på South Sea eller Italian Village kan ni njuta av en romantisk kväll i ert privata soaking tub som ingår i alla rum. Allt detta varmt omfamnat med genuin karibisk gästfrihet!

Alla hotell inom Sandals/Beaches kedjan jobbar aktivt med flertalet hållbarhetsprojekt som ni gärna kan läsa mer om:
https://sandalsfoundation.org/ och https://www.sandals.com/about/eco-friendly/

Prisexempel under lågsäsong t.ex. maj 2022, 2 vuxna i 7 nätter med all inclusive. Inklusive flyg och övernattning i London på utresan från 62 950:-

Hotellfakta & kontakt

 • Antal rum

  257 rum
 • Avstånd till flygplats

  Ca 5 minuter
 • Övrigt på hotellet

  Luftkonditionering: Ja
  TV: Ja
  Gym: Ja

  Restaurang: Ja
  Bar: Ja
  Pool: Ja
  Strandläge: Ja
  All-Inclusive: Ja
  Kassafack: Ja
  Konferensmöjligheter: Nej
  Hotellet erbjuder gratis WiFi

 • Lämpar sig väl för

  All Inclusive, Endast för vuxna.

Malin Richert

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning: 08 505 359 00, eller info@vastindienspecialisten.se

Fakta destination

 • Visum

  Svenska medborgare får stanna 90 dagar utan visum
 • Klimat

  På Grenada råder ett behagligt klimat med en medeltemperatur på 27 C året om
 • Valuta

  Östkaribisk dollar (US$ fungerar utmärkt)

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Fler hotell

 • Laluna

  Endast för vuxna

  Ett väldigt personligt boutiquehotell med ett fåtal rum som ligger i en sluttning ovanför en privat strand. Namnet är magiskt och säger allt!

 • Coyaba Beach Resort

  All Inclusive

  Coyaba Beach Resort ligger perfekt vid Grand Anse Beach, en av Västindiens mest kända stränder. Här är det gott om plats för alla!

 • Radisson Grenada Beach Resort

  Familjehotell

  Radisson Grenada Beach Resort ligger på en av Västindiens vackraste stränder – Grand Anse. Stranden gör att hotellet har ett riktigt drömläge och utsikten från Beachfront rummen skulle kunna vara plockat från ett vykort.

 • Just nu! Erbjudande

  Mount Cinnamon Resort

  Familjehotell

  Bo mysigt omsluten av frodig natur i sluttningen ner till vackra Grand Anse Beach med fantastisk utsikt! Gnistrande vit strand, turkost vatten, karibisk vänlighet - välkommen till paradiset!

Nyhetsbrev
Få erbjudanden och reseinspiration via e-post.

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.