Coyaba Beach Resort ResmålGrenada

Coyaba Beach Resort ligger perfekt vid Grand Anse Beach, en av Västindiens längsta och mest kända stränder. Här är det gott om plats för alla, oavsett om man föredrar aktivitet eller intimitet. Familjer och kärlekspar kommer hit för en klassisk karibisk semester, i fräsch miljö med alla bekvämligheter inom armlängds avstånd. Rummen är väl tilltagna med breda sängar och stora möblerade balkonger med härlig utsikt. Och bättre läge är svårt att hitta! Det är endast 15 minuter från St. Georges och med flera utflyktsmål inom en halvtimme med bil.

På hotellet finns det två restauranger, Arawakabana Restaurant som är huvudrestaurangen som serverar både internationella och lokala specialiteter i bufféform. Den andra är The Carbet Restaurant som är en grillrestaurang vid poolen och där serveras burgare, dagens fångst direkt från havet, soppor, sallad och goda mackor. Två barer och en swim-up bar finns så ni har allt ni behöver.

Vill ni passa på att unna er något extra så finns ett spa där ni kan boka in er på olika behandlingar. Vill ni röra på er finns det ett gym och tennisbanor som ni spela på efter att mörkret lagt sig över ön och då de är upplysta under vissa tider på dygnet. Annars kan ni ju alltid ta en promenad längs den långa strandkanten och doppa tårna!


Prisexempel under lågsäsong t.ex. maj 2022, 2 vuxna i 7 nätter med enklare all inclusive koncept. Inklusive flyg och övernattning i London på utresan från 45.500:-

Hotellfakta & kontakt

 • Antal rum

  80
 • Avstånd till flygplats

  Ca 15 minuter
 • Övrigt på hotellet

  Luftkonditionering: Ja
  TV: Ja
  Gym: Ja
  Restaurang: Ja
  Bar: Ja
  Pool: Ja
  Strandläge: Ja
  All-Inclusive: Ja
  Kassafack: Ja
  Konferensmöjligheter: Ja
  Hotellet erbjuder gratis WiFi

 • Lämpar sig väl för

  All Inclusive.

Malin Richert

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning: 08 505 359 00, eller info@vastindienspecialisten.se

Fakta destination

 • Visum

  Svenska medborgare får stanna 90 dagar utan visum
 • Klimat

  På Grenada råder ett behagligt klimat med en medeltemperatur på 27 C året om
 • Valuta

  Östkaribisk dollar (US$ fungerar utmärkt)

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Fler hotell

 • Laluna

  Endast för vuxna

  Ett väldigt personligt boutiquehotell med ett fåtal rum som ligger i en sluttning ovanför en privat strand. Namnet är magiskt och säger allt!

 • Radisson Grenada Beach Resort

  Familjehotell

  Radisson Grenada Beach Resort ligger på en av Västindiens vackraste stränder – Grand Anse. Stranden gör att hotellet har ett riktigt drömläge och utsikten från Beachfront rummen skulle kunna vara plockat från ett vykort.

 • Sandals Grenada

  All Inclusive Endast för vuxna

  En all inclusive resort endast för vuxna. Ligger fantastiskt längs med den vackra stranden med alla bekvämligheter och lyxiga inslag som Sandals Resorts är kända för!

Nyhetsbrev
Få erbjudanden och reseinspiration via e-post.

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.