Dreams Royal Beach Punta Cana ResmålDominikanska Republiken

Dreams Royal Beach Punta Cana ligger på en jättefin strand som är underbart strösslad med vajande palmer och härligt vit sand som skimrar mot det turkosa havet. Hotellet har nyligen renoverat stora delar och har flera nya rumskategorier, bland annat finns rum med direkt poolaccess och större familjerum. Det finns flera a la carte restauranger och en härlig buffet restaurang, flera barer, poolområde, tennisbana, padelbana och vattenaktiviteter såsom kajaker och andra icke motoriserade sporter som ingår. Vill ni så har ni fina möjligheter att ge er ut på flera utflykter i närheten och se mindre byar, Santo Domingo eller närliggande små öar. Ni kan även gå en golfrunda på en av fem banor som finns i närheten. 

Alla rum och sviter har stora möblerade balkonger eller altaner med en härlig utsikt över havet, den mysiga trädgården eller poolområdet. Vill ni njuta lite extra så kan ni checka in i spaavdelningen och vill ni röra lite på er finns ett fitness center. För barn finns Explorer´s Club och Core Zone Teens Club. Det här är verkligen ett hotell som erbjuder något för alla! 

Vi hjälper er såklart med att förboka privat transfer. Vi samarbetar med företaget Amstar som även har en representant på hotellet där man kan boka upp utflykter. På hotellet arbetar man ständigt med hållbarhet genom förbättringar av energisystem, återvinning och regelbundna så kallade "Clean-Up´s" av kust och strandlinjen.

Prisexempel under lågsäsong, t.ex maj, september eller oktober 
2 vuxna och 2 barn under 12 år i 7 nätter med all-inclusive. Inklusive flyg från 92.000:- (Inga rabatter är avdragna i detta pris)

Hotellfakta & kontakt

 • Antal rum

  373
 • Avstånd till flygplats

  Ca 30 minuter
 • Övrigt på hotellet

  Luftkonditionering: Ja
  TV: Ja
  Gym: Nej, men gott om fysiska aktiviteter
  Restaurang: Ja
  Bar: Ja
  Pool: Ja
  Strandläge: Ja
  All-Inclusive: Ja
  Kassafack: Ja
  Konferensmöjligheter: ja
  Hotellet erbjuder gratis WiFi.

 • Lämpar sig väl för

  All Inclusive, Familjehotell.

Franciska Hollström VD

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning: 08 505 359 00, eller info@vastindienspecialisten.se

Fakta destination

 • Visum

  Turistvisum-Turistkort krävs för inresa till Dominikanska Republiken
 • Klimat

  På Dominikanska Republiken råder ett behagligt klimat med en medeltemperatur på 27 C året om
 • Valuta

  Dominikansk Peso (DOP)

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C