Pineapple Beach Club ResmålAntigua

Pineapple Beach Club Antigua är ett avslappnat, tropiskt gömställe enbart för vuxna där den underbart vita sandstranden följer den mjukt bågformade kusträckan på Antigua. Hotellet erbjuder er ett boende i modern, karibisk stil utspridda i en stor och lummig trädgård med gott om plats för alla. Simma lugnt i någon av de två sötvattenpoolerna, lämna plånboken på rummet och njut av god mat och dryck då en skön all inclusive ingår för alla. Låt det stressfria och vänliga karibiska ö-livet ta över!

Skulle ni vilja röra på er erbjuder detta hotell ett fitnesscenter, gratis icke motoriserade vattensporter, kvällsunderhållning och möjligheter till mycket fler aktiviteter och utflykter. Känn dig som hemma på denna enastående plats som är kända för sin vänliga personal. Missa inte att ta er upp till The Outhouse - en rustik favorit där ni njuter av utsikten och enklare BBQ. Mer säger vi inte, ni får se själva!

Observera att det tillkommer en lokal skatt på 24 USD/natt/rum och en turistskatt på 5 USD/person/natt som betalas vid utcheckning på plats.

Prisexempel under november för 2 vuxna i 7 nätter med all inclusive och flyg. Från 52 950 kr (Flyg och övernattning i London på utresan.)

Hotellfakta & kontakt

 • Antal rum

  180
 • Avstånd till flygplats

  Ca 30 minuter
 • Övrigt på hotellet

  Luftkonditionering: Ja
  TV: Ja
  Gym: Ja
  Restaurang: Ja
  Bar: Ja
  Pool: Ja
  Strandläge: Ja
  All-Inclusive: Ja
  Kassafack: Ja
  Konferensmöjligheter: Nej
  Hotellet erbjuder gratis WiFi i allmänna utrymmen. Kan köpas till mot avgift.

 • Lämpar sig väl för

  All Inclusive, Endast för vuxna.

Malin Richert Senior Travel Consultant

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning: 08 505 359 00, eller info@vastindienspecialisten.se

Fakta destination

 • Visum

  Som svensk medborgare behöver du inget visum för inresa till Antigua
 • Klimat

  På Antigua råder ett behagligt klimat med en medeltemperatur på 27 C året om
 • Valuta

  Östkaribisk dollar (US$ fungerar utmärkt)

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Fler hotell

 • The Verandah Antigua

  Endast för vuxna All Inclusive

  Här bor man i rymliga sviter som vilar på klippkanten- vissa med fantastisk utsikt över bukten och det smaragdgröna havet och det finns två fina stränder där ni kan få underbart vit sand mellan tårna!

 • Just nu! Erbjudande

  Keyonna Beach Resort

  Endast för vuxna All Inclusive

  Ett karibiskt, pittoreskt boutiquehotell med varm, välkomnande atmosfär i rustika toner av trä inbäddat i frodig, blomstrande grönska. Exklusivt designad för framförallt vuxna par längs med den gnistrande vita sandstranden vid Turners Beach.

 • COCOS Hotel

  Bröllopsresor Endast för vuxna All Inclusive

  Närmare paradiset än så här kan man inte komma! Passar perfekt för par som letar efter ett unikt, mysigt boende med fantastiska solnedgångar!

 • Galley Bay

  Bröllopsresor Endast för vuxna All Inclusive Exklusivt utvalt

  Vit sandstrand med vajande karibiska palmer och en stilla lagun. Här ligger det omtyckta familjedrivna hotellet med stor personlighet!

 • St James’s Club

  All Inclusive Familjehotell Villor & Lägenheter

  Bo på en privat udde vid Mamora Bay lomgärdad av tropisk grönska och med två fina stränder!

 • Just nu! Erbjudande

  Carlisle Bay Hotel, Antigua

  Bröllopsresor Familjehotell Exklusivt utvalt

  En lyxresort omgiven av palmer, kritvit sand och turkosblått hav. Baksidan består av tropisk regnskog, låna hotellets kajaker och paddla genom mangroveträsken.

 • Hammock Cove

  Endast för vuxna All Inclusive

  Ett av Karibiens främsta lyxhotell för par som passar perfekt för de som söker en sofistikerad och lugn semester med exklusivt boende. Här får ni en egen villa med fantastisk utsikt över vattnet, privat terrass med egen infinity edge plunge pool, lyxiga solstolar och er egna personliga cocktailbar som ingår!

 • Sandals Grande Antigua Resort & Spa

  Bröllopsresor Endast för vuxna All Inclusive

  Sandals Grande Antigua Resort & Spa har många fina rum och sviter med olika karraktär med bykänsla och är en förtrollande anläggning. Dessutom ligger det på en av Antiguas allra vackraste sandstränder Dickenson Bay!