Manchebo Beach Resort & Spa ResmålAruba

Deluxe Ocean View Rooms

Manchebo Beach Resort & Spa är ett mysigt hotell med guldläge mitt på Eagle Beach på Arubas västkust. Stranden är känd för sin vita sand, kristallklara vatten och under vissa perioder är hem åt havssköldpaddor när det är dags för dem att lägga sina ägg. Hotellet har två rumstyper – deluxe med utsikt över trädgården och deluxe med havsutsikt. Rummen är stora, ljusa och bekväma. Hotellet har tre à la carte restauranger och ett förstklassigt All Inclusive för den som vill ha det riktigt bekvämt.  På Manchebo Beach Resort & Spa har man riktat in sig på hälsa och välmående och här ingår både yoga och pilatesklasser under vistelsen! Här finns fitnessrum, yogainstruktörer, ett exotiskt karibiskt-balinesiskt spa på stranden och certifierade skönhetsterapeuter som erbjuder sköna inpackningskurer och healingmassage. Det är bara några hundra meter till Divi-Links, en niohåls golfbana med stora bunkrar och mycket vatten i spel. Till 18-hålsbanan Tierra del Sol på öns nordligaste udde tar man sig på 15 minuter med bil eller taxi. Manchebo Beach Resort & Spa ligger bara femton minuter från flygplatsen och tio minuter från Palm Beachområdet och Arubas huvudstad Oranjestad med affärer, boutiquer, restauranger och nattliv.

Hotellet är sedan länge Green Globe certifierat och har numera uppnått Platinum status. De har ett omfattande hållbarhetstänk som genomsyrar hela verksamheten och samarbetar med flera lokala företag. Ett exempel är att de erbjuder alla gäster att fylla på sina vattenflaskor via vattenstationer och minskar därmed användandet av köpta petflaskor på hotellet med uppskattningsvis 1500 flaskor i månaden.

Prisexempel under lågsäsong t.ex. maj 2021, 2 vuxna i 7 nätter med frukost, inklusive flyg från 47.600:-

 

 

Hotellfakta & kontakt

 • Antal rum

  70
 • Avstånd till flygplats

  Ca 15 minuter
 • Övrigt på hotellet

  Luftkonditionering: Ja
  TV: Ja
  Gym: Ja
  Restaurang: Ja
  Bar: Ja
  Pool: Ja
  Strandläge: Ja
  All-Inclusive: Nej
  Kassafack: Ja
  Konferensmöjligheter: Nej
  Hotellet erbjuder gratis WiFi

 • Lämpar sig väl för

  Extra fokus på hållbarhet.

Malin Richert

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning: 08 505 359 00, eller info@vastindienspecialisten.se

Fakta destination

 • Visum

  Som svensk medborgare behöver du inget visum för att resa till Aruba
 • Klimat

  På Aruba råder ett behagligt klimat med en medeltemperatur på 27 C året om
 • Valuta

  Officiella valuta är arubanska floriner (US$ fungerar utmärkt)

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Fler hotell

 • Amsterdam Manor Beach Resort

  Villor & Lägenheter

  Holländsk kolonialstil med karibisk känsla rymmer detta trivsamma hotell vid stranden som ägs av samma familj sedan hotellet öppnades 1989. Mysfaktorn är hög!

 • Just nu! Erbjudande

  Tamarijn Aruba All Inclusive

  Familjehotell All Inclusive

  På den sammetslena Druif Beach ligger det här populära all inclusive hotellet som passar perfekt för familjer som vill bo beachfront!

 • Bucuti Beach Resort

  Extra fokus på hållbarhet Endast för vuxna Bröllopsresor

  Ett personligt hotell helt i europeisk stil med många återkommande gäster, här gäller det att vara ute i god tid! Är ett av de hotell i Västindien som ligger i absolut framkant med miljötänket.

 • Just nu! Erbjudande

  Divi Aruba All Inclusive

  Familjehotell All Inclusive

  Vita sandstränder, vajande palmer och värmande sol, mitt på den långa benvita korallstranden Druif Beach ligger det här fina all inclusive hotellet med tillgång till systerhotellet intill!

Nyhetsbrev
Få erbjudanden och reseinspiration via e-post.

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.