Fem favoritstränder i Västindien! Blogg

Svårt att välja strand? Karibien stoltserar med några av världens vackraste stränder och vi bad vår VD Franciska lista sina favoriter. 

1. Anguilla - en exklusiv liten pärla med kritvita stränder och riktigt turkost vatten som skimrar vackrare än ädelsten! Ön nås från St Martin så det är perfekt att kombinera resan med några nätter även där. Jag rekommenderar vårt nya tillskott i programmet The Manoah Boutique Hotel som ligger på den finaste stranden på Anguilla, Shoal Bay.

2. Turks & Caicos - denna korallö bjuder kilometerlånga stränder och är ett riktigt paradis för både dykare och snorklare. Grace Bay Beach är min absoluta favorit och räknas internationellt sätt som en av världens tio finaste stränder. Mitt tips är att bo på mysiga hotellet Villa del Mar som ligger bara ett stenkast därifrån och med superläge till allt!

3. Aruba - här handlar det mesta om skönt strandliv och man lever efter den egna kända sloganen - One Happy Island! Favoritstranden heter Eagle Beach, unik på så sätt att den förutom att den är bländande vacker både är väldigt lång och bred, perfekt att strosa på med rikligt med sand mellan tårna! Vill ni bo direkt på Eagle Beach är tipset hotellet Bucuti Beach Resort som har ett riktigt guldläge!

4. Mexiko - min favorit är Maroma Beach i den karibiska delen av Mexiko, en av de mest orörda stränderna. Är ni ett par som vill semestra i en lyxig miljö helt utan barn passar all inclusive hotellet Secrets Maroma Beach med varm design och härligt omgiven av tropisk grönska helt perfekt!

5. Dominikanska Republiken - I Punta Cana området tycker jag att det finns många härliga stränder och den nyrenoverade familjeresorten Now Larimar ligger fantastiskt fint på en av dem. Här bor ni riktigt bra med all inclusive och förutom stränder i överflöd bjuder resmålet på varierad natur och tonvis med aktiviteter och utflykter!


Låt semestern börja nu!
Maila oss idag på info@vastindienspecialisten.se så sätter vi ihop en kostnadsfri offert utifrån dina drömmar och med vår unika kunskap.


Mer från bloggen