Resesäljare

Västindienspecialisten ingår i Unlimited Travel Group som består av resebranschens skickligaste hantverkare och specialister. Unlimited är idag ett av Sveriges största reseföretag, men samtidigt långt från de stora jättarnas traditionella resefabrik. De olika inriktningarna och strukturen inom koncernen gör det möjligt att fortfarande vara "små" och alltid hålla kvalitet före kvantitet.

Då en av våra kollegor kommer att gå på mammaledighet under sommaren söker vi nu en serviceinriktad, självständig och prestigelös resekonsult. Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande och innefattar bland annat att ta fram förslag och skriva offerter, boka upp flygningar, skriva fakturor och administrativt arbete med hemsidan. Vi letar efter en person som stämmer in på följande egenskaper och erfarenheter:

Målinriktad med fokus på sälj
Självgående men trivs bra att arbeta i team
Social med en positiv attityd
Delar vårt engagemang för kvalitet och personlig service
Har tidigare erfarenhet från resebranschen
God kunskap i Amadeus

Vi erbjuder en arbetsplats med utrymme för egna initiativ, varierande arbetsuppgifter och en stor chans för utveckling inom resebranschen.Tjänsten är på 100% och är ett vikariat till preliminärt 1/9/2020 med start från maj månad. Tveka inte att söka om du tror att du är helt rätt person för jobbet men endast kan arbeta deltid, minimum 75% kan eventuellt diskuteras. Vårt kontor ligger i centrala Stockholm där vi sitter tillsammans med Birdie Golf Tours, Wi Resor och Ski Unlimited.

Känner du att detta är en arbetsplats för dig – skicka din ansökan till franciska@vastindienspecialisten.se. Alla ansökningar behandlas allt eftersom de inkommer. Sista ansökningsdag är 9/4.

Nyhetsbrev
Få erbjudanden och reseinspiration via e-post.

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.