Resekonsult

Längtar du efter att få jobba i ett spännande företag i en spännande bransch? Då vill vi ha dig som kollega hos oss på Västindienspecialisten!

Västindienspecialisten ingår i Unlimited Travel Group som består av resebranschens skickligaste hantverkare och specialister. Unlimited är idag ett av Sveriges största reseföretag, men med fokus på mindre enheter med passionerade specialister som erbjuder personlig service; vi är mer än gärna tillgängliga för samtal med våra kunder. De olika inriktningarna och strukturen inom koncernen gör det möjligt att fortfarande vara "små" och alltid hålla toppkvalitet före kvantitet.

Efter en lång period i pandemins skugga ser vi nu till vår stora glädje en kraftig ökning i efterfrågan av våra resor och vi behöver stärka upp vårt lilla team på två personer med 1-2 personer till!

Vi söker dig som är serviceinriktad, tycker det är kul med försäljning, är självständig och prestigelös. Det är viktigt för oss att du har goda kunskaper i Amadeus.

Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande och innefattar att ta fram förslag och skriva offerter, boka upp flygningar och hotell samt skriva fakturor och vouchers osv. Du tar hand om din kund från första samtal tills vi hälsar välkomna hem igen. Vi hjälps dessutom åt med administrativt arbete med såväl vår hemsida som våra sociala medier.

Vi letar efter dig som har följande egenskaper och erfarenheter:

  • Målinriktad med fokus på sälj
  • God kunskap i Amadeus
  • Har tidigare erfarenhet från resebranschen
  • Självgående men trivs samtidigt bra att arbeta nära i ett litet team
  • Social med en positiv ”vi kan” attityd
  • Delar vårt engagemang för kvalitet och personlig service, att alltid ge varje kund det bästa!
  • Har du egen portfölj med kunder, jättekul!
  • Toppen om du har varit på våra resmål och är resvan.

Vi erbjuder en arbetsplats med utrymme för egna initiativ, varierande arbetsuppgifter och en stor chans för utveckling.

Tjänsten är på 100% med start efter överenskommelse. Tveka dock inte att söka om du tror att du är helt rätt person för jobbet men endast kan arbeta deltid, minimum 75% kan eventuellt diskuteras. Arbetsplatsen är vårt kontor som ligger i centrala Stockholm där vi sitter tillsammans med flera bolag i samma koncern.

Känner du att detta är en arbetsplats för dig – skicka din ansökan till franciska@vastindienspecialisten.se.

Alla ansökningar behandlas allt eftersom de inkommer så vänta inte för länge.  Sista ansökningsdag är 31/10.