Virgin Gorda Resmål

På grund av stormen Irma är dessvärre hotellet Bitter End Yacht Club stängt tills vidare så för tillfället anordnar vi inga resor hit.

 

När Columbus såg ön för första gången ska han ha sagt att han tyckte att den liknade en gravid kvinna. Virgin Gorda fick därmed sitt namn ”Den tjocka jungfrun”. Virgin Gorda har en lugn och avslappnad atmosfär men också liv och rörelse – mycket tack vare de seglare som kommer till ön. I huvudorten Spanish Town hittar man restauranger, några butiker och lokala barer. Glöm inte att besöka baren The Monshaft, som är ökänd för sina fester vid fullmåne!

Virgin Gorda är 11 km lång och 2 km på det bredaste stället. Ön består egentligen av tre öar med skiftande topografi. I den bergiga delen mitt på ön ligger Gorda Peak med sina 457 meter över havet. De unika stenformationerna The Baths i söder och de sockervita stränderna runtom ön lockar turisterna hit. Även många kändisar har valt att köpa hus här!

 

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Låt semestern börja nu!

Vi tycker att du ska slippa leta runt på internet för att hitta den perfekta semestern. Vi skräddarsyr resan utifrån dina drömmar och med vår unika kunskap.
Kontakta Malin08 505 359 00
för konsultation & bokning eller
Begär en skräddarsydd offert

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.


Hotell Virgin Gorda

  • Bitter End Yacht Club

    Detta är ett Mecka för seglare, dykare och andra aktiva. Tack vare en segelbåtsflotta, diverse andra vattensporter, pool, aktivitetsprogram samt joggingspår.

Nyhetsbrev
Få erbjudanden och reseinspiration via e-post.

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.