Tortola Resmål

Tortola är huvudön i British Virgin Islands och har fått sitt namn efter nationalfågeln ”Turtle Dove”. En liten bro förbinder Tortola med den lilla ön Beef Island där British Virgin Islands internationella flygplats är belägen. Befolkningen uppgår till ca 20 000 och i huvudstaden Road Town hittar man banker, kontor och butiker. Det är här som knutpunkten för allt affärsliv i ögruppen ligger.

Tortola är kuperad med låg vegetation, men i nationalparken (Mount Sage, 572 m.ö.h) finns spår av den ursprungliga regnskogen. På den norra delen av ön ligger tropiska ständer, täckta av vit sand och beströdda med vajande palmer! Till Tortola flyger ni t.ex. via St Martin.

Väderkalender

26°C Temp just nu

Dag 26°C Natt 25°C

Låt semestern börja nu!

Vi tycker att du ska slippa leta runt på internet för att hitta den perfekta semestern. Vi skräddarsyr resan utifrån dina drömmar och med vår unika kunskap.
Kontakta Emelie08 505 359 00
för konsultation & bokning eller
Begär en skräddarsydd offert

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.


Hotell Tortola

  • Sugar Mill Hotel

    Villor & Lägenheter

    På en sluttning vid Apple Bay, på den nordvästra delen av Tortola, ligger detta charmiga och pittoreska hotell inbäddat i en tropisk trädgård.

  • Long Bay Beach Club

    Villor & Lägenheter

    Längs Tortolas västkust sträcker Long Bay Beach Resort ut sig vid den silkeslena stranden. Anläggningen har 150 rum, som alla är utrustade med bl.a. kaffebryggare och kylskåp.

Nyhetsbrev
Få erbjudanden och reseinspiration via e-post.

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.