St. Barthélemy Resmål

På grund av orkanen Irma kommer vi inte att kunna erbjuda paketresor till Anguilla, St. Barth och St. Martin med avresa under hösten.
Vi följer utvecklingen och hoppas att vi inom en snar framtid kan erbjuda er resor dit igen.

St Barthélemy är en fransk dröm med ett svenskt förflutet. Ön har kuperad terräng och är omgärdad av underbara stränder med turkost, klart vatten. Ön har blivit något av franska societetens inneställe. Små exklusiva boutiquer, fina restauranger och lyxig ”after beach” gör St. Barthélemy till något alldeles extra. På ön talas en äldre franska men man klarar sig såklart på engelska. Ludvig XVI av Frankrike överlät 1784 den blomstrande ön till Gustav III som i gengäld gav fransmännen handelsrättigheter i Göteborg. 1878 såldes ön tillbaka till Frankrike. Kombinera gärna St Barth med St Martin som endast ligger en båtresa bort!

 

Väderkalender

21°C Temp just nu

Dag 28°C Natt 25°C

Låt semestern börja nu!

Vi tycker att du ska slippa leta runt på internet för att hitta den perfekta semestern. Vi skräddarsyr resan utifrån dina drömmar och med vår unika kunskap.
Kontakta Karin08 505 359 00
för konsultation & bokning eller
Begär en skräddarsydd offert

Hotell St. Barthélemy

 • Eden Rock

  5-stjärniga hotell

  Eden Rock fortsätter att vara öns mest berömda och trendigaste ställe. Det är flott, avspänt och coolt på en och samma gång.

  Läs mer om hotellet
 • Le Tropical

  Alldeles ovanför den lugna bukten, St.Jean ligger detta charmerande och prisvärda hotell med sina 20 kolonialinspirerade rum.

  Läs mer om hotellet
 • Le Tom Beach Hotel

  Boutiquehotell vid stranden St Jean. Hotellet består av 12 rymliga rum i kolonialsk och kreolsk stil med utsikt antingen mot en tropisk trädgård eller det turkosblå havet.

  Läs mer om hotellet
Nyhetsbrev
Få erbjudanden och reseinspiration via e-post.