Palm Island Resmål

Palm Island är den minsta ön i ögruppen St. Vincent & Grenadinerna. En liten paradisö, täckt av palmer som planterades här för många år sedan och gav ön dess namn. På Palm Island finns endast några få privatägda villor samt ett hotell, och omgärdas av fem vita paradisstränder. En promenad runt ön tar endast 30 minuter och här råder en fridfull och gästvänlig atmosfär.

Hit reser människor som söker lugn och ro i kombination med härliga stränder och vattensporter. Området är som gjort för snorkling med det kända naturreservatet Tobago Cays i närheten. Resan hit går via Barbados och Union Island. På den sistnämnda ön blir Du mött av en representant från hotellet och sista biten, 10 minuter, sker med motorbåt.

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Låt semestern börja nu!

Vi tycker att du ska slippa leta runt på internet för att hitta den perfekta semestern. Vi skräddarsyr resan utifrån dina drömmar och med vår unika kunskap.
Kontakta Franciska08 505 359 00
för konsultation & bokning eller
Begär en skräddarsydd offert

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.


Hotell Palm Island

  • Just nu! Erbjudande

    Palm Island Resort

    Med denna unika upplevelse följer att det är lite svåråtkomligare att ta sig hit och det kostar dessutom på. Det är inte för den stora turismen men för den lyckliga resenär som har möjligheten att resa hit är det ett minne för livet!

Nyhetsbrev
Få erbjudanden och reseinspiration via e-post.

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.