Palm Island Resmål

Palm Island är den minsta ön i ögruppen St. Vincent & Grenadinerna. En liten paradisö, täckt av palmer som planterades här för många år sedan och gav ön dess namn. På Palm Island finns endast några få privatägda villor samt ett hotell, och omgärdas av fem vita paradisstränder. En promenad runt ön tar endast 30 minuter och här råder en fridfull och gästvänlig atmosfär. Hit reser människor som söker lugn och ro i kombination med härliga stränder och vattensporter.

Området är som gjort för snorkling med det kända naturreservatet Tobago Cays i närheten. Resan hit går via Barbados och Union Island. På den sistnämnda ön blir Du mött av en representant från hotellet och sista biten, 10 minuter, sker med motorbåt.

Väderkalender

27°C Temp just nu

Dag 27°C Natt 24°C

Låt semestern börja nu!

Vi tycker att du ska slippa leta runt på internet för att hitta den perfekta semestern. Vi skräddarsyr resan utifrån dina drömmar och med vår unika kunskap.
Kontakta Emelie08 505 359 00
för konsultation & bokning eller
Begär en skräddarsydd offert

Hotell Palm Island

  • Palm Island Resort

    Detta lilla all inclusive-hotell har 40 rum inrymda i bungalows, spridda över den lilla ön Palm Island. En underbart avkopplande semester väntar den som sätter sin fot här.

    Läs mer om hotellet
Nyhetsbrev
Få erbjudanden och reseinspiration via e-post.