Suncape Akumal Beach Resort & Spa ResmålMexico / Riviera Maya

Sunscape Akumal Beach Resort & Spa är ett helt nytt och fräscht hotell i Akumal-regionen på Riviera Maya och naturligtvis lever de upp till konceptet med Unlimited-Fun®! Hotellet är perfekt placerad uträckt längs med en helt fantastisk strand som flödar över av bländande vit sand med närhet till flera av de historiska underverken i både Tulum och Cobá. Alla rum och sviter förmedlar en varm och inbjudande känsla med alla bekvämligheter man behöver bara ett stenkast från både strand och poolområde. Vill ni ha balkong eller terrass , så ber ni oss att boka ett Deluxe Partial Oceanview rum eller ett Deluxe Oceanfront rum. Reser ni hit enbart vuxna och vill ha tillgång till Adults Only området bokar vi gärna in er i ett rum med Sun Club privilegier som även innebär att ni har särskild tillgång till den restaurang, bar och poolområde som ligger i den avgränsade delen. 

Läckra snacks och vällagad mat serveras med stor bredd och omsorg i flertalet restauranger och barer. Förutom härliga poolområden som finns så erbjuder hotellet oändligt med aktiviteter som kommer hålla hela familjen sysselsatta under hela dagen, både på land och i vatten. Självklart finns ett spa om man vill unna sig något extra. Barn kommer att älska Explorer's Club medan tonåringar kanske trivs bäst i sitt eget utrymme på Core Zone Teens Club. Vi samarbetar med företaget Amstar för transfer som även har en representant på hotellet hos vilken man kan boka spännande utflykter.

Pris under lågsäsong tex oktober 2020, 2 vuxna i 7 nätter med all-inclusive inklusive flyg. Från 37 450 kr.

Hotellfakta & kontakt

 • Antal rum

  362
 • Avstånd till flygplats

  Ca 75 minuter
 • Övrigt på hotellet

  Luftkonditionering: Ja
  TV: Ja
  Gym: Ja
  Restaurang: Ja
  Bar:
  Ja
  Pool: Ja
  Strandläge: Ja
  All-Inclusive: Ja
  Kassafack: Ja
  Konferensmöjligheter: Ja
  Hotellet erbjuder WiFi: mot kostnad, gratis om man bor i ett Sun Club rum

 • Lämpar sig väl för

  Familjehotell, All Inclusive, Endast för vuxna.

Franciska Hollström VD

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning: 08 505 359 00, eller info@vastindienspecialisten.se

Fakta destination

 • Visum

  Som svensk medborgare behöver du inte visum för att resa till Mexiko
 • Klimat

  Klimatet är tropiskt och på sommaren kommer det en och en halv meter regn. Men under perioden november-april kan man räkna regnskurarna på den ena handens fingrar. Då håller sig temperaturen strax under behagliga 30 grader och det är 25-27 grader i vattnet.
 • Valuta

  I Mexiko växlar du USD och Euro till mexikanska pesos. Tag inte med svensk valuta! Den är svår att växla och kursen är dålig

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Fler hotell

 • Secrets Maroma Beach

  All Inclusive Endast för vuxna Bröllopsresor

  Detta är en underbar plats för kärlekspar, smekmånadsfirare och giftaslystna som vill semestra i en lyxig miljö utan barn.

 • Dreams Riviera Cancun Resort & Spa

  Familjehotell All Inclusive

  Här är hotellet som är precis vad det heter, en semesterdröm för familjer, par, singlar och vänner. Ligger på en helt fantastisk strand på lugna Riviera Maya.

 • Dreams Puerto Aventuras Resort

  Familjehotell All Inclusive

  Har du någonsin undrat hur mycket glädje familjen kan fylla en semester med? Här är svaret - obegränsat! Närheten till både Tulum och Playa Del Carmen gör det perfekt för den som vill se mer!

 • Dreams Tulum Resort & Spa

  Familjehotell All Inclusive

  På Riviera Maya i Tulum, välkänt för sina fina stränder, ett hotell där kolonialstil blandas med modern arkitektur, vita stränder och gnistrande blått hav. Med andra ord allt man vill ha!

 • Hard Rock Hotel Cancun

  All Inclusive

  Vill du ett hotell som rockar, med härligt strandliv och samtidigt närheten till att utforska historiska Maya-ruiner eller ta del av Cancuns häftiga nattliv? Klicka här!

 • Playa Palms Beach Hotel

  Villor & Lägenheter

  I hjärtat av Playa del Carmen hittar ni det här mysiga hotellet som ligger direkt vid stranden. Ni bor i lägenheter med varierande storlek och möjlighet till självhushåll.

 • Dreams Natura Riviera Cancun

  Familjehotell All Inclusive

  Besök det helt nybyggda Dreams Natura Riviera Cancun som öppnat 2020! Inspirerat av den närliggande Mayakulturen och den frodiga djungeln med cenoter, resultatet är riktigt mysigt!

 • Now Jade Riviera Cancun

  Familjehotell All Inclusive

  Now Jade Riviera Cancun ligger i en unik miljö längs världens näst största korallrev så glöm inte att ta med snorklingsutrustningen! Har ni ingen så hjälper de er naturligtvis på plats, så inga problem!

Nyhetsbrev
Få erbjudanden och reseinspiration via e-post.

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.