Playa Palms Beach Hotel ResmålMexico / Riviera Maya

I hjärtat av Playa del Carmen hittar ni det mysiga hotellet Playa Palms Beach Hotel som ligger direkt vid stranden. Ni bor i lägenheter med varierande storlek och möjlighet till självhushåll – perfekt för er som vill upptäcka allt det som Playa del Carmen och Mexiko har att erbjuda. Playa del Carmen är en charmig semesterort på Yucatanhalvön söder om Cancun. Här kan man verkligen njuta av en äkta mexikansk semester med karibisk atmosfär. Orten har blivit känd för sina lugna stränder, goda mat, nattklubbar, shopping i världsklass och närheten till många av Mexikos mest betydelsefulla Mayaruiner.

Oavsett om det är snorkling, surfing, kajakpaddling eller lugn och ro i en hängmatta ni är ute efter hittar ni det på Playa Palms Beach. Inom gångavstånd hittar ni butiker, restauranger och barer längs 5th Avenue, eller La Quinta som den kallas lokalt. Det är en blandning av kända butikskedjor och lokala marknadsstånd med lokalt producerade varor. Allt för en händelserik, eller händelselös – du väljer, semester. Välkommen till Playa Palms och signumet ”Wake up inside your dream!”

Prisexempel under lågsäsong t.ex. juni 2021, 2 vuxna i 7 nätter med frukost inklusive flyg från 44.200:-

Hotellfakta & kontakt

 • Antal rum

  39
 • Avstånd till flygplats

  Ca 50 minuter
 • Övrigt på hotellet

  Luftkonditionering: Ja
  TV: Ja
  Gym: Nej
  Restaurang: Nej
  Bar: Nej
  Pool: Ja
  Strandläge: Ja
  All-Inclusive: Nej
  Kassafack: Ja
  Konferensmöjligheter: Nej
  Hotellet erbjuder gratis WIFI

 • Lämpar sig väl för

  Villor & Lägenheter.

Franciska Hollström VD

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning: 08 505 359 00, eller info@vastindienspecialisten.se

Fakta destination

 • Visum

  Som svensk medborgare behöver du inte visum för att resa till Mexiko
 • Klimat

  Klimatet är tropiskt och på sommaren kommer det en och en halv meter regn. Men under perioden november-april kan man räkna regnskurarna på den ena handens fingrar. Då håller sig temperaturen strax under behagliga 30 grader och det är 25-27 grader i vattnet.
 • Valuta

  I Mexiko växlar du USD och Euro till mexikanska pesos. Tag inte med svensk valuta! Den är svår att växla och kursen är dålig

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Fler hotell

 • Just nu! Erbjudande

  Secrets Maroma Beach

  All Inclusive Endast för vuxna Bröllopsresor

  Detta är en underbar plats för kärlekspar, smekmånadsfirare och giftaslystna som vill semestra i en lyxig miljö utan barn.

 • Just nu! Erbjudande

  Dreams Riviera Cancun Resort & Spa

  Familjehotell All Inclusive

  Här är hotellet som är precis vad det heter, en semesterdröm för alla! Ligger på en helt fantastisk strand på lugna Riviera Maya.

 • Just nu! Erbjudande

  Suncape Akumal Beach Resort & Spa

  Familjehotell All Inclusive Endast för vuxna

  Ett helt nytt och fräscht hotell på Riviera Maya med perfekt läge längs med en fantastisk strand som flödar över av bländande vit sand med närhet till både Tulum och Cobá!

 • Just nu! Erbjudande

  Dreams Aventuras Riviera Maya

  Familjehotell All Inclusive

  Har du någonsin undrat hur mycket glädje familjen kan fylla en semester med? Här är svaret - obegränsat! Närheten till både Tulum och Playa Del Carmen gör det perfekt för den som vill se mer!

 • Just nu! Erbjudande

  Dreams Tulum Resort & Spa

  Familjehotell All Inclusive

  Tulum, välkänt för sina fina stränder. Ett hotell där kolonialstil blandas med modern arkitektur, vita stränder och gnistrande blått hav. Allt man vill ha!

 • Hard Rock Hotel Cancun

  All Inclusive

  Klicka här om du vill ha ett hotell som rockar, härligt strandliv och närheten till att utforska Maya-ruiner eller ta del av Cancuns häftiga nattliv!

 • Just nu! Erbjudande

  Dreams Natura Resort & Spa

  Familjehotell All Inclusive

  Helt nybyggt hotell som öppnat 2020 inspirerat av den närliggande Mayakulturen och den frodiga djungeln med cenoter. Riktigt mysigt!

 • Just nu! Erbjudande

  Dreams Jade Resort & Spa

  Familjehotell All Inclusive

  Now Jade Riviera Cancun ligger i en unik miljö längs världens näst största korallrev så glöm inte att ta med snorklingsutrustningen! Har ni ingen så hjälper de er naturligtvis på plats, så inga problem!

Nyhetsbrev
Få erbjudanden och reseinspiration via e-post.

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.