Playa Palms Beach Hotel ResmålMexico / Riviera Maya

I hjärtat av Playa del Carmen hittar ni det mysiga lägenhetshotellet Playa Palms Beach Hotel som ligger direkt vid stranden. Ni bor i lägenheter med varierande storlek och möjlighet till självhushåll – perfekt för er som vill upptäcka allt det som Playa del Carmen och Mexiko har att erbjuda.

Playa del Carmen är en charmig semesterort på Yucatanhalvön söder om Cancun. Här kan man verkligen njuta av en äkta mexikansk semester med karibisk atmosfär. Orten har blivit känd för sina lugna stränder, goda mat, nattklubbar, shopping i världsklass och närheten till många av Mexikos mest betydelsefulla Mayaruiner.

Oavsett om det är snorkling, surfing, kajakpaddling eller lugn och ro i en hängmatta ni är ute efter hittar ni det på Playa Palms Beach. Inom gångavstånd hittar ni butiker, restauranger och barer längs 5th Avenue, eller La Quinta som den kallas lokalt. Större kedjor som H&M, The Body Shop och Victoria´s Secret har slagit upp sina portar här. Men det finns även marknadsstånd med lokalt producerade varor. Allt för en händelserik, eller händelselös – du väljer, semester. Välkommen till Playa Palms och signumet ”Wake Up Inside Your Dream!”

Pris under lågsäsong tex november 2019, 2 vuxna i 7 nätter med frukost inkl flyg från SEK 37.550:-.

Hotellfakta & kontakt

 • Antal rum

  39
 • Övrigt på hotellet

  Luftkonditionering: Ja
  TV: Ja
  Restaurang: Nej
  Telefon: Ja
  Bar: Nej
  Pool: Ja
  Strandläge: Ja
  All-Inclusive: Nej
  Kassafack: Ja
  Konferensmöjligheter: Nej
  Hotellet erbjuder gratis WIFI

 • Lämpar sig väl för

  Villor & Lägenheter.

Julia Fälth

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning: 08 505 359 00, eller info@vastindienspecialisten.se

Fakta destination

 • Visum

  Som svensk medborgare behöver du inte visum för att resa till Mexiko
 • Klimat

  Klimatet är tropiskt och på sommaren kommer det en och en halv meter regn. Men under perioden november-april kan man räkna regnskurarna på den ena handens fingrar. Då håller sig temperaturen strax under behagliga 30 grader och det är 25-27 grader i vattnet.
 • Valuta

  I Mexiko växlar du USD och Euro till mexikanska pesos. Tag inte med svensk valuta! Den är svår att växla och kursen är dålig

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Fler hotell

 • Just nu! Erbjudande

  Hard Rock Hotel Cancun

  All Inclusive

  Vill du simma med delfiner, utforska historiska Maya-ruiner eller ta del av Cancuns häftiga nattliv? Här kan du göra allt då hotellet ligger i hjärtat av Cancun.

 • Just nu! Erbjudande

  Dreams Tulum Resort & Spa

  All Inclusive Familjehotell

  Dreams Tulum Resort & Spa är en lyxig tillflyktsort för par och familjer som vill njuta av Unlimited-Luxury – där det mesta ingår.

 • Just nu! Erbjudande

  Dreams Puerto Aventuras Resort

  All Inclusive Familjehotell

  Har du någonsin undrat hur mycket glädje familjen kan fylla en semester med? På Dreams Puerto Aventuras är svaret obegränsat.

 • Just nu! Erbjudande

  Secrets Maroma Beach

  All Inclusive Bröllopsresor Endast för vuxna

  Detta är en underbar plats för kärlekspar, smekmånadsfirare och giftaslystna som vill semestra i en lyxig miljö utan barn.

 • Just nu! Erbjudande

  Dreams Riviera Cancun Resort & Spa

  All Inclusive Familjehotell

  Här är hotellet som är precis vad det heter, en semesterdröm för familjer, par, singlar och vänner. Dreams Riviera Cancun Resort & Spa ligger invid en fantastisk strand på lugna Riviera May.

 • Just nu! Erbjudande

  Now Jade Riviera Cancun

  All Inclusive Familjehotell

  Ta vara på tiden på en anläggning som elegant parar ihop begrepp som ball, cool och förfinad på ett sätt man inte trodde var möjligt.

 • Dune Boutique Hotel

  Bröllopsresor Endast för vuxna

  Dune Boutique Hotel är beläget i Tulum vilket anses vara en av de vackraste antika mayastäderna. Passar perfekt för vuxna som vill ha ett lite mindre och mysigt boende där personlig service är självklart! Välkommen till en karibisk pärla som har en perfekt blandning av natur och komfort!

Nyhetsbrev
Få erbjudanden och reseinspiration via e-post.

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.