Le Paradis ResmålMauritius

Letar ni efter ett av Mauritius bästa hotell? Då kan Le Paradis vara något för er! Här erbjuder man ett fantastiskt boende i rum, svit eller villor som är inredda i naturliga, jordnära färger som skapar en mjuk atmosfär. Bo direkt vid den pudervita stranden och med öns största lagun utanför dörren med utmärkt läge på öns sydvästra spets, Le Morne halvön. Med berget Le Morne i bakgrunden och Indiska oceanens kristallklara vatten i förgrunden sträcker sig golfbanans 18 hål över hela området. Utöver golf erbjuder hotellet även dykning, vattenskidor, segling, windsurfing, tennis, mountainbike eller aerobics.

Systerhotellet Dinarobin har en fantastisk spa-anläggning och bor du på Le Paradis har du även tillgång till alla faciliteter på detta hotell. Hotellets fyra egna restauranger ger dig fantastiska matupplevelser med influenser från all världens hörn, allt tillagat på de bästa råvarorna. Välkomna till paradiset!

Pris under lågsäsong tex maj 2020, 2 vuxna i 7 nätter med frukost inkl flyg från SEK 49.200:-.

Hotellfakta & kontakt

 • Antal rum

  285
 • Avstånd till flygplats

  Ca 90 minuter
 • Övrigt på hotellet

  Luftkonditionering: Ja
  TV: Ja
  Gym: Ja
  Restaurang: Ja
  Bar: Ja
  Pool: Ja
  Strandläge: Ja
  All-Inclusive: Nej
  Kassafack: Ja
  Konferensmöjligheter: Ja

 • Lämpar sig väl för

  Golf, 5-stjärniga hotell.

Franciska Hollström VD

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning: 08 505 359 00, eller info@vastindienspecialisten.se

Erbjudanden

 • 30% rabatt

  Bokas senast 1 oktober 2020

  Bo på hotellet minst 12 nätter mellan 20/4 - 1/10 2020 och få 30% rabatt.

Fakta destination

 • Visum

  Som svensk medborgare behöver du inget visum för inresa till Mauritius
 • Klimat

  Mauritius har en en genomsnittstemperatur på 23 grader. Sommaren varar från december till april. Här är det varmast, men det är även den mest regnfulla säsongen. Perioden från maj till november är mer torr och du upplever en mer behaglig och kylig temperatur.
 • Valuta

  Valutan heter Mauritius Rupee (MUR)

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Fler hotell

 • Just nu! Erbjudande

  Le Victoria

  Familjehotell

  Mjukt inlindad i en bukt ligger Le Victoria mitt emellan huvudstaden Port Louis och Grand Baie. Ordet familjevänligt är en underdrift men även en del för enbart vuxna finns!

 • Sands Suites Resort & Spa

  En pärla som ligger naturskönt på en av de mest orörda och längsta stränderna vid mysiga Flic en Flac. Bo med vykortsutsikt över den vackra turkosa lagunen med Le Morne-halvön i bakgrunden!

 • Shangri-La’s Le Touessrok Resort & Spa

  Familjehotell Golf Grupp- och konferensresor

  Fantastiskt fint hotell på Mauritius östkust vid en av öns mest spektakulära små vikar! Ett privat gömställe som sträcker sig längs en vacker, vit sandstrand med skimrande turkost vatten som kantar strandlinjen. Magiskt mysigt i klassiskt Mauritisk anda med tak delvis klädda med halm. Ni kommer inte bli besvikna!

 • Just nu! Erbjudande

  Heritage Awali

  Familjehotell All Inclusive Golf

  Att checka in på Heritage Awali är första steget mot en härlig semester där hotellets varma afrikanska design uppslukar er och låter er slappna av och njuta i en fantastisk miljö. En charmig och familjevänlig resort, beläget mellan berg och hav i den södra delen av Mauritius med sagolika vyer. Total magi!

 • Just nu! Erbjudande

  Le Mauricia

  Familjehotell

  Le Mauricia Hotel med sin urbana och mysiga atmosfär har ett utmärkt läge mitt i hjärtat av Grand Baie på Mauritius nordspets!

Nyhetsbrev
Få erbjudanden och reseinspiration via e-post.

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.