Royal Caribbean ResmålKryssningar

Allure of the Seas

Vi samarbetar med Royal Caribbean International som har ett stort utbud av kryssningar i Karibien. Rederiet har ett utpräglat familjefokus och de majestätiska fartygen satsar stort på spännande upplevelser och massvis med faciliteter för barn och ungdomar såväl som för vuxna. De flesta blir förvånade över att de finns så mycket att göra och även den mest aktiva kan förvänta sig en härlig semester. I rederiets flotta ingår världens idag fyra största kryssningsfartyg vilket talar sitt eget tydliga språk! Självklart finns det gott om utrymme för den som vill passa på att ta det lugnt i en solstol vid poolen eller lägga in sig på spa eller varför inte ta en promenad längs med gågatan som kantas av barer, affärer och restauranger.

Rederiets moderna högklassiga fartyg är en optimal upplevelse om du ska resa med större familjen eller släkten där även maten spelar en viktig roll. Fartygen har många olika restauranger med smaker från alla världens hörn. Njut av italienskt, asiatiskt, amerikansk BBQ och mycket annat som serveras med hög servicenivå.

Hör av er med er förfrågan så undersöker vi vilka fartyg som finns tillgängliga de datum ni önskar resa och bekräftar sedan slutligen vilka öar och i vilken ordning de besöks. Vårt hetaste tips är att kombinera er kryssning med att stanna några extra dagar på plats innan kryssningen avgår!

Hotellfakta & kontakt

 • Övrigt på hotellet

  Världens största och modernaste fartyg där helpension och dricks ingår. Dryckespaket köpes till och tillägg för vissa specialrestauranger. Mycket aktiviteter och passar för barnfamiljer, vuxna och generationsresor. Snyggare fritidsklädsel gäller för de flesta kvällarna, gärna kavaj eller kostym på galakvällarna men inget tvång förutom i några restauranger.

 • Lämpar sig väl för

  Kryssningar, Familjehotell.

Malin Richert

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning: 08 505 359 00, eller info@vastindienspecialisten.se

Kryssningar

 • MSC Cruises

  Familjehotell Kryssningar

  MSC Cruises ägs av en italiensk familj och samtliga fartyg genomsyras av elegant inredning och modern design i klassisk italiensk anda. Här finns nått för alla!

 • Seabourn

  Kryssningar

  Seabourn är ett rederi med fem exklusiva mindre fartyg och alla kryssningar är all inclusive. Fartygens storlek gör det möjligt för er att besöka de mindre pittoreska hamnarna som de större fartygen inte når!

 • Sea Cloud Cruises

  Endast för vuxna Kryssningar

  Sea Cloud Cruises är ett mindre rederi och flottan består av exklusiva segelfartyg, bland annat det legendariska original fartyget som heter just Sea Cloud. Upplevelsen håller förstklassig service och är självfallet en femstjärnig upplevelse!

 • Star Clippers

  Kryssningar

  Ute efter en extraordinär seglingsupplevelse? Då ska ni kasta ett extra öga på rederiet Star Clipper som är nått utöver det vanliga. Ombord på de klassiska segelfartygen kan ni njuta av personlig atmosfär och får uppleva hur det känns att ha vind i seglen!

 • Celebrity Cruises

  Bröllopsresor Kryssningar

  Celebrity Cruises kryssningar är perfekt för par och har en mer vuxen och högklassig inriktning. Sammanfattat får ni fantastisk komfort, utmärkt service och förstklassig mat till attraktivt pris i lyxförpackning!

Nyhetsbrev
Få erbjudanden och reseinspiration via e-post.

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.