Norwegian Breakaway

Norwegian Cruise Line som kort kallas NCL är ett amerikanskt rederi som har en utmärkt servicenivå och en härlig avslappnad stämning. Ombord på de moderna och fartygen kan ni ta det lugnt och ta dagen som den kommer då ni inte behöver passa några fasta tider eller använda er av några klädkoder utan ni gör som ni själva vill. Rederiet kallar detta för ”Freestyle Cruising” och i konceptet ingår att ni dessutom har möjlighet att välja mellan många olika restauranger och just maten är en viktig del hos NCL, de sätter högt värde på att servera god och vällagad mat

Rederiet består av flertalet fartyg och bland de nyaste finner ni det innovativa jättefartyget Norwegian Epic som bland annat går i Karibien som har tre stora vattenrutschbanor på pooldäck. De populära fartygen är fyllda med aktiviteter för hela familjen, har bra barnpriser med barn och ungdomsklubbar. På kvällarna finns underhållning i Broadwaystil och musik, dans och härligt barhäng. Även NCL erbjuder en exklusiv del av fartyget kallad The Haven som ligger på toppen av fartyget med mer påkostade, moderna och lyxiga hytter med concierge och butlerservice dygnet runt. Bokar ni en hytt här har ni även tillgång till en egen restaurang och ett eget poolområde dit ni kan dra er tillbaka efter att ha utforskat fartygets andra delar.

Hotellfakta & kontakt

 • Övrigt på hotellet

  Passar alla som vill ha en kryssning med mycket fart och fläkt och som gillar att inte ha fasta tider att passa eller klädkoder att följa. Barnfamiljer, singelresenärer och par uppskattar kryssningar med NCL, särskilt om man vill ha en kryssning i mestadels ledig amerikansk atmosfär.I tillägget kallat Free at Sea där ni har fem olika val vad som ingår kan all inclusive bland annat väljas till samt WiFi. Bra pris på singelrum finns och vissa fartyg har egna singel lounger.

 • Lämpar sig väl för

  Familjehotell, Kryssningar.

Malin Richert

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning: 08 505 359 00, eller info@vastindienspecialisten.se

Kryssningar

 • MSC Cruises

  Familjehotell Kryssningar

  MSC Cruises ägs av en italiensk familj och samtliga fartyg genomsyras av elegant inredning och modern design i klassisk italiensk anda. Här finns nått för alla!

 • Seabourn

  Kryssningar

  Seabourn är ett rederi med fem exklusiva mindre fartyg och alla kryssningar är all inclusive. Fartygens storlek gör det möjligt för er att besöka de mindre pittoreska hamnarna som de större fartygen inte når!

 • Sea Cloud Cruises

  Endast för vuxna Kryssningar

  Sea Cloud Cruises är ett mindre rederi och flottan består av exklusiva segelfartyg, bland annat det legendariska original fartyget som heter just Sea Cloud. Upplevelsen håller förstklassig service och är självfallet en femstjärnig upplevelse!

 • Star Clippers

  Kryssningar

  Ute efter en extraordinär seglingsupplevelse? Då ska ni kasta ett extra öga på rederiet Star Clipper som är nått utöver det vanliga. Ombord på de klassiska segelfartygen kan ni njuta av personlig atmosfär och får uppleva hur det känns att ha vind i seglen!

Nyhetsbrev
Få erbjudanden och reseinspiration via e-post.

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.