Costa Cruises ResmålKryssningar

Ett kryssningsrederi som erbjuder det bästa av Italien till sjöss! Självklart är maten en stor del av rederiets italienska stolthet som de lägger extra stor vikt vid. Reser ni med Costa Cruises kan ni känna er avslappnade då de har en informell och härlig atmosfär som ändå vibrerar av aktiviteter och underhållning. Det erbjuds bland annat stämningsfulla kvällar i någon av temabarerna eller i diskoteket. Annars kan ni passa på att besöka spaavdelningen eller delta i någon av utomhussporterna på däck. Tänk er att starta morgonen i gymmet med inspirerande havsutsikt eller en joggingtur längs med fartyget ute på däck medan solen sakta stiger upp! Ett stort utbud av utflykter erbjuds där vi uppmuntrar er att förboka era platser för att säkra att ni får uppleva det ni tänkt. Det är många stopp per kryssning med lång vistelse i hamn så ni hinner upptäcka varje destination ordentligt. Ni har möjlighet att gå med i Costa Club, görs det innan avresa kan ni få väldigt förmånliga rabatter ombord. Ladda gärna ner Costa Cruises egna app också, därifrån kan ni lätt boka in er i specialrestaurangerna eller boka era utflykter och har massa andra smarta användningsområden.

Läs mer om rederiets hållbarhetsarbete på www.costacruises.co.uk/B2C/GB/sustainability/Pages/default.aspx

Att resa med Costa Cruises ger er mycket för pengarna, speciellt om ni reser med barn som faktiskt reser gratis upp till 18 år och betalar endast för hamnavgifter!

Kontakta oss gärna för olika förslag på paketresor med kryssning och flyg, passa även på att lägga till några dagar extra innan eller efter er kryssning för att maximera er Karibiska upplevelse! 

Hotellfakta & kontakt

 • Övrigt på hotellet

  I kryssningens baspaket ingår helpension och dricks. Bokar ni Total Comfort så ingår drycker, helpension och dricks. Vissa specialrestauranger ingår inte. Passar bäst för vuxna, barnfamiljer och generationsresor. Snyggare fritidsklädsel gäller för de flesta kvällarna, en galakväll i veckan erbjuds med hela 12 rätter där de flesta klär upp sig. Rederiet erbjuder förmånliga singelpriser. Går under vintersäsongen i Karibien.

 • Lämpar sig väl för

  Kryssningar, Familjehotell.

Malin Richert

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning: 08 505 359 00, eller info@vastindienspecialisten.se

Kryssningar

 • MSC Cruises

  Familjehotell Kryssningar

  MSC Cruises ägs av en italiensk familj och samtliga fartyg genomsyras av elegant inredning och modern design i klassisk italiensk anda. Här finns nått för alla!

 • Seabourn

  Kryssningar

  Seabourn är ett rederi med fem exklusiva mindre fartyg och alla kryssningar är all inclusive. Fartygens storlek gör det möjligt för er att besöka de mindre pittoreska hamnarna som de större fartygen inte når!

 • Royal Caribbean

  Familjehotell Kryssningar

  Royal Caribbean är hela familjens dröm, fartygen är fullpackade med spännande evenemang för barn och ungdomar! Världens största kryssningsfartyg, Oasis of the Sea, tillhör detta rederi.

 • Sea Cloud Cruises

  Endast för vuxna Kryssningar

  Sea Cloud Cruises är ett mindre rederi och flottan består av exklusiva segelfartyg, bland annat det legendariska original fartyget som heter just Sea Cloud. Upplevelsen håller förstklassig service och är självfallet en femstjärnig upplevelse!

 • Star Clippers

  Kryssningar

  Ute efter en extraordinär seglingsupplevelse? Då ska ni kasta ett extra öga på rederiet Star Clipper som är nått utöver det vanliga. Ombord på de klassiska segelfartygen kan ni njuta av personlig atmosfär och får uppleva hur det känns att ha vind i seglen!

 • Celebrity Cruises

  Kryssningar Bröllopsresor

  Celebrity Cruises kryssningar är perfekt för par och har en mer vuxen och högklassig inriktning. Sammanfattat får ni fantastisk komfort, utmärkt service och förstklassig mat till attraktivt pris i lyxförpackning!

 • NCL

  Familjehotell Kryssningar

  Norwegian Cruise Line är ett amerikanskt rederi som har en utmärkt servicenivå och en härlig avslappnad stämning. Ombord på de moderna fartygen kan ni ta det lugnt och ta dagen som den kommer, ni inte behöver passa några fasta tider eller använda er av några klädkoder, ni gör som ni själva vill.

Nyhetsbrev
Få erbjudanden och reseinspiration via e-post.

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.