Celebrity Cruises ResmålKryssningar

Celebrity Silhouette

Celebrity Cruises kryssningar är perfekt för par och har en mer vuxen och högklassisk inriktning. Förvänta er hög en servicenivå, ett stort utbud av restauranger, aktiviteter och dessutom spännande underhållning. Det är en härlig känsla att spendera sin semester på ett av dessa fartyg som lockar med sin omfamnande, moderna atmosfär, snygga lounger och en ypperlig känsla för detaljer. Toppa sedan allt det med en härlig spaupplevelse i avkopplande miljö!

Den som väljer att resa med Celebrity Cruises kommer inte bli besviken på maten, det märks att rederiet verkligen lägger ner både hjärta och själ på att servera utsökta maträtter vilket också är ett av deras kännetecken. Det finns både à la carte och bufféalternativ där en del ingår och en del betalar man en extra slant för. Utbudet varierar såklart mellan fartygen, allt från Asian Fusion till delikatesser direkt från det franska köket serveras med stolthet.

Alla fartygen genomsyras av lyxig design, utformade i exklusiva material och självklart är de bekväma hytterna precis lika inbjudande i sin mjuka och stilfulla utformning. De flesta hytterna har en balkong och bokar ni en utsideshytt eller högre rumskategori ingår även dryckespaketet.

På en del fartyg finns även det äkta gräsbeklädda The Lawn Club på översta däck. Här kan ni njuta av konserter, ha en egen picknick, spela krocket eller bara njuta i solen en av solstolarna med fötterna i gräset. Även restauranger finns på däcket – exklusiva the Lawn Club Grill (ingår inte), samt the Porch som serverar enklare rätter.

Sammanfattat får ni fantastisk komfort, utmärkt service och förstklassig mat till attraktivt pris i lyxförpackning!

Hotellfakta & kontakt

 • Övrigt på hotellet

  Helpension och dricks ingår. Dryckespaket köpes med fördel till och det är även tillägg för vissa av specialrestaurangerna. Det är mest vuxna och par som reser med fartygen men även barnfamiljer. Snyggare fritidsklädsel gäller för de flesta kvällarna förutom de två galakvällar där de flesta män har kavaj eller kostym.

 • Lämpar sig väl för

  Kryssningar, Bröllopsresor.

Malin Richert

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning: 08 505 359 00, eller info@vastindienspecialisten.se

Kryssningar

 • MSC Cruises

  Familjehotell Kryssningar

  MSC Cruises ägs av en italiensk familj och samtliga fartyg genomsyras av elegant inredning och modern design i klassisk italiensk anda. Här finns nått för alla!

 • Seabourn

  Kryssningar

  Seabourn är ett rederi med fem exklusiva mindre fartyg och alla kryssningar är all inclusive. Fartygens storlek gör det möjligt för er att besöka de mindre pittoreska hamnarna som de större fartygen inte når!

 • Royal Caribbean

  Familjehotell Kryssningar

  Royal Caribbean är hela familjens dröm, fartygen är fullpackade med spännande evenemang för barn och ungdomar! Världens största kryssningsfartyg, Oasis of the Sea, tillhör detta rederi.

 • Sea Cloud Cruises

  Endast för vuxna Kryssningar

  Sea Cloud Cruises är ett mindre rederi och flottan består av exklusiva segelfartyg, bland annat det legendariska original fartyget som heter just Sea Cloud. Upplevelsen håller förstklassig service och är självfallet en femstjärnig upplevelse!

 • Star Clippers

  Kryssningar

  Ute efter en extraordinär seglingsupplevelse? Då ska ni kasta ett extra öga på rederiet Star Clipper som är nått utöver det vanliga. Ombord på de klassiska segelfartygen kan ni njuta av personlig atmosfär och får uppleva hur det känns att ha vind i seglen!

Nyhetsbrev
Få erbjudanden och reseinspiration via e-post.

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.