Tobago & Antigua Kombinationer

Vid en kombination av Tobago & Antigua får ni uppleva två helt olika sidor av Västindien. Njut av en vulkanös mäktiga natur på Tobago med tropisk natur, orörda sandstränder, en vänlig ortsbefolkning och ett lugn gör ön till ett riktigt paradis. Med denna kombination av en korallös fantastiska stränder på Antigua får ni kort sagt se det finaste av Västindien!  Fördelen med den här kombinationen är att ni flyger med British Airways till Tobago, från Tobago till Antigua och sedan hem från Antigua. Då det är samma flygbolag rakt igenom ger det ett förmånligt pris!

Nedan har vi valt ut våra personliga favorithotell på varje ö - ett för familjer och ett för par. 

Kontakta oss gärna för en skräddarsydd offert som passar för just er!


Rekommenderade hotell

 • Just nu! Erbjudande

  Bacolet Beach Club

  Bröllopsresor

  Ett litet boutiquehotell, sedan länge uppskattat bland framförallt par. Här njuter man av lugn och ro, god mat och väldigt personlig service – allt i en mysig miljö. Hotellet är vackert beläget på en backsluttning som lutar ner mot en avskild liten strand och det ljumma, turkosa havet.

 • Villas of Tobago

  Familjehotell Villor & Lägenheter

  Ett antal privatägda och välskötta villor med en lite enklare standard. De har alla olika inredning, de har ofta en väldigt typiskt karibiskt stil med olika färger och mönster som ger en känsla av genuinitet.

 • Cocobay

  All Inclusive Endast för vuxna

  Husen är smakfullt inredda i ljusa färger med en utsikt som påminner om ett vykort. Detta är barfotalyx!

 • Just nu! Erbjudande

  Verandah Resort & Spa

  Familjehotell All Inclusive

  Här bor man i rymliga sviter som vilar på klippkanten- vissa med fantastisk utsikt över bukten och det smaragdgröna havet och det finns två fina stränder där ni kan få underbart vit sand mellan tårna!

Nyhetsbrev
Få erbjudanden och reseinspiration via e-post.

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.