Curacao & Dominikanska Republiken Kombinationer

Curacao

En spännande kombination där ni får uppleva Curacao med vackra badvikar, härlig kultur och huvudstaden Willemstad som finns med på UNESCO's världsarvslista. Vi rekommenderar att man hyr bil och verkligen utforskar ön!

Sedan byter ni till Dominikanska Republiken för att få uppleva fantastiska bergslandskap, kalt ökenlandskap och stränder i överflöd. Här finns vindsurfing, surfing och kite eller varför inte ta en ridtur i den vackra naturen. Såklart finns här också gott om andra aktiviteter och naturupplevelser! I Punta Cana-området finns flera fina golfbanor.  

Dominikanska Republiken passar också perfekt för den som bara vill ta de lugnt sista veckan och slappa vid poolen på ett av de fina all-inclusive hotellen som vi har i programmet.

Nedan har vi valt ut våra personliga favorithotell på varje ö.


Rekommenderade hotell

 • Lions Dive

  Familjehotell

  Ett av de allra sportigaste hotellen på Curaçao, ett utmärkt resmål för familjer som vill ha ett bra boende och en aktiv semester.

 • Just nu! Erbjudande

  Avila Beach Hotel

  Hotellet, med sina 156 rum och 10 sviter, är mycket charmigt och ligger direkt på två små stränder i utkanten av Willemstad.

 • Just nu! Erbjudande

  Now Onyx Punta Cana Resort & Spa

  All Inclusive

  Beläget på Punta Canas vackra sydostkust ligger Now Onyx Punta Cana Resort & Spa – ett modernt hotell med mängder av restauranger, barer och aktiviteter!

 • Just nu! Erbjudande

  Breathless Punta Cana Resort & Spa

  All Inclusive Endast för vuxna

  Breathless Punta Cana Resort & Spa är ett stort hotell endast för vuxna direkt på stranden i Punta Cana.

Nyhetsbrev
Få erbjudanden och reseinspiration via e-post.

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.